Previziuni karmice 29 august-4 septembrie 2016. Mercur retrograd schimbă tot ce ştiam

Previziuni karmice 29 august-4 septembrie 2016. Putintel am stat linistiti, adapostiti la umbra beneficului Jupiter, caci, iata, vom trece din nou prin furcile caudine ale planetei Intelepciunii, Mercur.

RomaniaTV.net
28 aug. 2016, 11:23
Previziuni karmice 29 august-4 septembrie 2016. Mercur retrograd schimbă tot ce ştiam

Mercur intra in miscare retrograda pe 31 august la ora 4 dupa amiaza si va sta in zodia Fecioara pana pe 23 septembrie, scrie teotrandafir.com. Pentru cele mai multe persoane nascute in acest semn zodiacal se deschid cateva oportunitati noi, insa sunt incurajate si conflictele de opinii in urma carora, chiar daca par a pierde pe termen scurt, Fecioarele devin tot mai solide pe termen lung.

Citeşte şi Horoscop ţigănesc septembrie 2016 – Jupiter în Balanţă aduce echilibru

Previziuni karmice 29 august – 4 septembrie 2016 pentru fiecare zodie

BERBEC: SE CAM DUCE NOROCUL

Norocul ti-l faci cu mana ta, se spune, iar acest lucru se potriveste perfect nativului Berbec. Acest semn simte nevoia de combativitate, de competitivitate, insa nu invata nici in al 12-lea ceas ca manierele sunt problema si nu argumentele folosite intr-o disputa cu miza mare, oricat de valide ar fi.

TAUR: PERIOADA DE RECULEGERE

In casele care se ocupa de spiritualitatea Taurului se asterne o tacere de mormant, o liniste apasatoare si in acelasi timp inteleapta, aproape cioraniana, mai ales pe 2 si 3 septembrie. Mutarile pe tabla de sah a destinului incep sa se faca ba cu elemente noi aparute (Taurii trebuie sa se gandeasca la reinventarea sahului daca vor sa supravietuiasca), ba cu piese pe care nu a pariat niciodata.

GEMENI: TOTUL PARE PIERDUT

Pentru persoanele nascute in zodia Gemeni urmeaza o perioada zbuciumata din punct de vedere karmic. Marile sperante de altadata cad una dupa alta, ca piesele de domino, iar perspectivele deloc magulitoare din viata intima acapareaza cu totul ratiunea si puterea de a crea a Geamanului.

RAC: DECIZII DE NATURA FINANCIARA

Daca Mercur retrograd in Fecioara stimuleaza gandirea critica in privinta vietii sociale, a paradigmelor care se rastoarna ori se recompun de la o zi la alta, in cazul Racului, acest eveniment aduce calcule peste calcule. Apar o serie de momente importante care trebuie folosite pentru buna administrare a bunurilor, fie ca sunt obiecte invechite, sume importante de bani sau terenuri.

Continuarea pe teotrandafir.com.