Prima declaraţie a lui Radu Mazăre după eliberare: „Nu vreau să fiu acuzat de presiuni asupra justiţiei” VIDEO

Radu Mazăre a fost eliberat, miercuri seara, din arestul poliţiei. Primarul Constanţei va fi cercetat în stare de libertate, sub control judiciar pentru acuzaţia de luare de mită. Edilul a declarat că nu vrea să meargă să le mulţumească încă oamenilor care au ieşit în stradă pentru el, întrucât nu vrea să fie acuzat de procuror de presiuni asupra justiţiei.

10 apr. 2014, 09:32
Prima declaraţie a lui Radu Mazăre după eliberare: „Nu vreau să fiu acuzat de presiuni asupra justiţiei” VIDEO

Nu vreau să vă spun nimic, nu mai dau declaraţii despre ceea ce s-a întâmplat, nu vreau sa fie interpretate ca presiunie pe justiţie, o să discutăm tot ce vreţi voi după recurs„, a declarat Radu Mazăre.

Nu am sa merg nici la cartier, le multumesc celor de acolo care au fost solidari. Daca ma duc acolo procurorul o sa spuna ca ma duc sa fac presiuni, ca am orchestrat si asa mai departe. Le multumesc inca o data celor din cartier si o sa le fac o vizita imediat dupa recurs„, a continuat edilul.

Primarul Constanţei a rămas impresionat de gestul oamenilor din cartierul construit de el de a ieşi în stradă pentru a-l susţine.

Este senzational gestul, mai ales ca a fost facut de niste oamenii cu o cultura si cu un nivel de educatie nu foarte ridicat, sa scrie singuri si erau in carucior, e un Dumnezeu…„, a comentat Mazăre.

CITEŞTE ŞI RADU MAZĂRE, la ieşirea din arest: Dacă eşti luptător, rezişti. Dan Radu Ruşanu a sforăit de m-a rupt în două!

Radu Mazăre şi-a petrecut noaptea în arestul Poliţiei Capitalei, după ce a fost reţinut marţi seară de DNA sub acuzaţia de luare de mită.

Am construit cel mai ieftin cartier pentru săraci şi uite unde am ajuns. Ruşine Băsescu„, a spus Mazăre, care a fost urcat în de mascaţi în dubă şi dus în arestul Poliţiei Capitalei.

Edilul Constanţei a fost reţinut de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţiei pentru luare de mită – 175.000 de euro. Alături de el a fost reţinut şi Avraham Morgenstern, reprezentant al unei societăţi comerciale, pentru dare de mită, urmând a fi prezentaţi Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie pentru emiterea mandatului de arestare preventivă pe 29 de zile.