Primele declaraţii ale Mădălinei Ghenea despre sarcină. „Este cea mai mare bucurie pe care viaţa mi-a oferit-o”

Este vestea bombă a zilei: Mădălina Ghenea este însărcinată! Vedeta a realizat un pictorial cu burta de gravidă la vedere. Noi avem şi primele declaraţii pe care le-a oferit pentru revista "Gioia" în care vorbeşte despre fericirea pe care o trăieşte acum alături de iubitul ei, Matei Stratan.

03 mart. 2017, 08:36

Mădălina Ghenea este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mamă şi, mai mult decât atât, o mamă de fetiţă, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Mădălina Ghenea este ÎNSĂRCINATĂ. Prima imagine cu burtica de gravidă FOTO

„Este cea mai mare bucurie pe care viaţa mi-a oferit-o. Am o listă lungă de nume pentru fetiţa noastră. Suntem mulţi care decidem. Eu, Matei, părinţii mei şi ai lui. Întâi trebuie să o văd, să o cunosc. Va fi suficient să o privesc în ochi. Am citit lucruri absurde despre mine”, a spus Mădălina Ghenea pentru revista „Gioia”.

„Nu îmi place să vorbesc despre bărbaţii din viaţa mea. Au vorbit ei suficient. Pot să spun despre Matei că este minunea mea. M-am gândit pentru o lungă perioadă să adopt copii şi am început cu o fetiţă, însă era singură şi a fost un proces lung şi dificil. Matei este cel mai bun lucru din viaţa mea deoarece de la început a crezut că pentru noi doi totul este posibil. Siguranţa lui m-a făcut cea mai fericită femeie din lume. Dintr-un miracol s-a născut un altul. Matei a studiat la Londra, la fel ca mine. Aceleaşi rădăcini, dar cu un amestec de cultură care l-a transformat în bărbatul de astăzi. Îl respect foarte mult. Are un orgoliu sănătos, la fel ca mine, care îl împinge să facă lucrurile singur, fără ajutorul nimănui”, a declarat Mădălina Ghenea pentru revista „Gioia”.

Mădălina Ghenea a dezvăluit şi cum a cerut-o în căsătorie Matei Stratan. „Am înţeles că el este alesul imediat. Primul lucru pe care mi l-a spus a fost: „Vreau să mă căsătoresc cu tine şi să devenim părinţi”. Acum sunt fericită. Râd mereu”, a povestit vedeta.

Citeşte şi Mădălina Ghenea, apariţie ŞOCANTĂ. Are un ochi vânăt FOTO

Credea că o să piardă sarcina

Primele luni au fost mai dificile. Am ajuns la spital, mă gândeam că o să pierd sarcina.Visam să devin mamă încă din copilărie. Mi-am dorit întotdeauna un copil, dar nu a fost uşor pentru mine. Am avut întotdeauna grijă de copii: de mulţi ani lucrez cu copii din spitalele din Haiti. Printre ei era şi unul pe care voiam să îl iau acasă. Aş vrea să merg cu Matei să adoptăm un copil. Matei îşi doreşte acum şi un băieţel. Eu vreau cinci, sau şase. Visez la o familie numeroasă”, a adăugat Mădălina Ghenea pentru revista „Gioia”.

„Acum nu aştept decât momentul în care o voi strânge pe fiica mea în braţe şi nu îi voi mai da drumul. Dar mă gândesc că mama nu a greşit. A avut încredere în mine după doar 14 ani petrecuţi împreună, mi-a oferit ceea ce şi eu vreau să îi dăruiesc fetiţei mele: multă iubire, o educaţie solidă, o prietenie strânsă, rădăcini puternice, un loc unde mă puteam întoarce oricând şi mă simţeam în siguranţă”, a mai spus vedeta pentru revista „Gioia”.

Mădălina Ghenea s-a născut pe 8 august 1988, în Slatina şi a devenit cunoscută prin prisma meseriei de model. De-a lungul timpului, Ghenea a avut relaţii cu staruri precum Leonardo Di Caprio, Gerard Butler, Marco Borriello, Michael Fassbender. Mădălina Ghenea este o actriță română, care și-a început cariera ca fotomodel. Românca e stabilită în Italia, iar, în prezent are o relaţie frumoasă cu Matei Stratan, fiul unui milionar din Iaşi.