PRIMELE REZULTATE ale necropsiei lui Mihail Bălăşescu. Cum a fost UCIS politicianul

Rezultatele necropsiei liderului PNL Mihai Bălăşescu, găsit mort vineri seara, în locuinţa fostului socru, relevă că politicianul a fost ucis prin strangulare, însă înainte a fost bătut şi torturat.

07 sept. 2015, 07:30
PRIMELE REZULTATE ale necropsiei lui Mihail Bălăşescu. Cum a fost UCIS politicianul

Anchetatorii au stabilit din primele investigaţii că moartea lui Mihail Bălăşescu a fost una violentă, judecând după urmele găsite pe trupul neînsufleţit. Potrivit România TV, rezultatul necropsiei confirmă că Bălăşescu a fost lovit în repetate rânduri, în mai multe zone ale corpului, însă, într-un final, moartea aceastuia a survenit prin asfixiere. Practic, fostul secretar general al PNL a fost strangulat, susţin legiştii.

Citeşte şi Ipoteză şocantă în cazul politicianului ucis de socru. Dezvăluirile avocatei lui Mihail Bălăşescu

Procurorii mai aşteaptă acum rezultatele analizelor toxicologice în cazul lui Mihail Bălăşescu, pentru a stabili dacă politicianul a fost sau nu drogat, înainte de a fi omorât.

Citeşte şi PRIMA IMAGINE cu principalul suspect în cazul uciderii lui Mihail Bălăşescu. Cum arată socrul acestuia

Mihail Bălăşescu a fost găsit mort vineri seara, în locuinţa fostului socru, cu mâinile legate la spate şi un căluş în gură. Fostul politician va fi înmormântat marţi după-amiază.

Citeşte şi Anchetatorii i-au luat urma criminalului lui Mihail Bălăşescu. Unde a fost localizat bărbatul

Apartamentul în care a avut loc crima e situat în Bragadiru şi aparţine fostului socru al lui Mihail Bălăşescu. Liderul PNL avea un conflict deschis cu familia fostei soţii, Ana Maria Burchel. Bălăşescu ar fi fost chiar ameninţat cu moartea de rudele femeii.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie în cazul morţii lui Mihail Bălăşescu. Ucigaşul A RECUNOSCUT crima într-un bilet

Lidia Cernătescu, avocata lui Mihail Bălăşescu, susţine că fostul liberal a fost atras într-o capcană şi că mai multe persoane ar fi participat la crimă.