Prince, INCINERAT ÎN SECRET a doua zi după moarte. Ce mesaj a transmis familia fanilor îndureraţi

Lovitură pentru fanii celebrului cântăreţ Prince. Trupul neînsufleţit al starului a fost incinerat în mare secret vineri, la scurt timp după ce i-a fost anunţat decesul, scrie Daily Mail.
Filip Stan
24 apr. 2016, 07:06
Prince, INCINERAT ÎN SECRET a doua zi după moarte. Ce mesaj a transmis familia fanilor îndureraţi

Prince a fost incinerat în mare secret, departe de ochii presei şi ai fanilor, vineri (22 aprilie). Ceremonia ar fi avut loc la reşedinţa din Minessotta, iar printre persoanele care au participat s-au numărat rude, prieteni apropiaţi şi muzicieni cu care artistul a colaborat de-a lungul carierei.

Urna cu cenuşa lui Prince va fi depozitată într-un loc secret, scrie păresa internaţională, iar familia spune că va organiza o ceremonie şi pentru fanii artistului.

Omagii în lumea întreagă pentru Prince, geniul muzicii care a încetat din viaţă la 57 de ani, în condiţii încă neelucidate. În timp ce autorităţile americane se pregătesc să-i facă autopsia, surse din anturajul său dezvăluie că, în urmă cu o săptămână, Prince a ajuns la spital din cauza unei supradoze şi nu a unei gripe. Se pare că superstarul avea mari probleme la şold şi lua calmante extrem de puternice.

Fragil şi mai agitat ca niciodată. Aşa îl descriu pe Prince cei care l-au văzut cu doar câteva ore înainte să fie găsit inconştient în liftul casei sale din Minnesota. În ultima imagine cu el în viaţă, artistul apare îmbrăcat în negru, în timp ce ţine în mână o pungă cu medicamente şi se îndreaptă spre maşină. Câteva ore mai târziu a venit apelul la Urgenţe.

Sunt multe semne de întrebare privind cauzele decesului. În urmă cu o săptămână, cântăreţul a fost spitalizat după un concert, aparent cu simptome de gripă. În realitate, apropiaţii spun că Prince făcuse o supradoză din cauza calmantelor puternice pe care le lua din cauza unor dureri teribile la şold. El refuza să se opereze, fiindcă era Martor al lui Iehova. Sâmbătă, Prince şi-a făcut ultima apariţie publică şi le-a spus fanilor: „Aşteptaţi câteva zile până să vă rugaţi pentru mine”.

Citeşte şi  Primele indicii despre moartea lui Prince: supradoză de droguri

Profund îndureraţi, fanii lui Prince din întreaga lume au ales să-i comemoreze moartea prin petreceri în stradă. Movul, inspirat din celebrul şlagăr „Purple Rain„, a devenit culoarea predominantă pe reţelelor sociale, unde la câteva ore de la moartea lui Prince s-au înregistrat 8 milioane de mesaje. Tot în mov au fost iluminate principalele clădiri-simbol ale Statelor Unite.

Citeşte şi  Vestea morţii lui Prince provoacă o avalanşă de mesaje pe internet: Întreaga lume şi-a mai pierdut din magie

Prince a devenit celebru în anii 80, iar în 4 decenii de carieră a vândut 100 de milioane de discuri. Excentricul artist a fost căsătorit de două ori şi a avut numeroase relaţii cu vedete, femei şi bărbaţi. Aflat în plină promovare a ultimului său album, Prince lucra şi la o carte autobiografică şi scrisese deja 50 de pagini.

Vezi: O viaţă amoroasă tumultuoasă! Cu ce staruri s-a iubit Prince

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab: „Lăsați să vă cucerească frumos!”
Fanatik.ro
Lidl aduce din nou la raft, de luni, 27 mai 2024, produsele tematice pe care românii le adoră. Vor fi disponibile toată săptămâna
Capital.ro
Ungurii vor schimba REGULILE din Europa. Totul se va aplica începând cu 1 IULIE
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
E GRATIS! Guvernul oferă 2.000 de lei sub formă de vouchere
Adevarul
Povestea șocantă a deţinutului politic „nereeducat“ în temniţele comuniste. Grigore Caraza a murit ucis de un cerşetor
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Ce trebuie să facem înainte de a cumpăra cireșe. Explicațiile experților
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
wowbiz.ro
Explicația halucinantă pe care a dat-o unchiul Mariei pentru ce i-a făcut micuței de doar 8 ani, după ce a fost prins
Cancan.ro
TOP 50 vedete care au crezut că nu le vede nimeni, dar… Anna Lesko, Andreea Bălan și Gina Pistol au COMIS-O!
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Au apărut cireșele și căpșunile românești, de la micii producători! Cat costă kilogramul în piețele din România
Capital.ro
O NOUĂ TAXĂ pentru posesorii de mașini. În curând, va deveni OBLIGATORIE
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult prea mult!
stirilekanald.ro
Infern într-un parc de distracții: cel puțin 27 de copii și părinți au murit într-un incendiu izbucnit din senin - VIDEO
substantial.ro
Descoperă rețeta tradițională a Plăcintei cu Carne: Secretele unui gust autentic și savuros
MediaFlux
Se dau 800 DE LEI pentru FAMILII. Unde se pot DEPUNE DOSARELE
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'