Principele Nicolae: Simt că am pierdut ceva din sufletul meu cumva. Sunt nepotul bunicului meu, vreau să-l văd VIDEO

Principele Nicolae spune că este inuman să nu fie lăsat să-şi ia rămas bun de la bunicul-rege aflat pe patul de moarte. Nicolae recunoaşte că a mers în Elveţia cu speranţe infime, însă nu poate accepta că a fost gonit fără nicio explicaţie de la casa bunicului.

09 nov. 2017, 21:29
Principele Nicolae: Simt că am pierdut ceva din sufletul meu cumva. Sunt nepotul bunicului meu, vreau să-l văd VIDEO

Nepotul Regelui Mihai I a transmis că a venit cu 1% speranță că îl va vedea pe Regele Mihai și că nu a primit o explicație pentru faptul că nu a fost primit în reședința regală.

„Simt că am pierdut ceva din sufletul meu. Am un gol(…) Sunt nepotul bunicului meu și vreau să-l văd. Am plâns foarte mult de când am venit. Sunt nepotul bunicului meu, vreau să-l văd. Nu am putut să cred că poate va fi ultima dată să ajung aici în Elveţia la Aubonne să-l văd. Am venit cu 1% speranţă să-l văd. Doar 1% a fost suficient să ajung aici să încerc să-l văd. Nu este uman să zici, fără o explicaţie, „n-ai voie să vezi persoana respectivă”. Dacă am greşit, îmi pare rău. Trebuie să ştim explicaţia deciziei din august 2015. Şi eu vreau să ştiu de ce nu pot să-l văd pe bunicul meu.”, a spus nepotul regelui Mihai.

Citeşte şi: Nepotul Regelui Mihai I, audiat la Poliţie după plângerea depusă de Principesa Margareta. Avocat: Nicolae voia doar să-şi vadă bunicul

În august 2015, Regele Mihai i-a retras lui Nicolae titlul de „Principe al României” şi calificativul de „Alteţă Regală”, fiind exclus din Linia de Succesiune la Coroana României.