Profesoarele de la Liceul „Kiriţescu” din Capitală, filmate când cereau bani elevilor, au scăpat de sancţiune

Profesorii de la Liceul Economic "Costin Kiriţescu" din Capitală, cercetaţi pentru că ar fi cerut bani elevilor, au fost scoşi basma curată de colegii lor.

17 ian. 2014, 07:05
Profesoarele de la Liceul „Kiriţescu” din Capitală, filmate când cereau bani elevilor, au scăpat de sancţiune

În timpul şedinţei consiliului de administraţie al Liceului „Costin Kiriţescu” din Capitală, mai mulţi elevi şi părinţi au protestat, în faţa şcolii, nemulţumiţi că cele două cadre didactice sunt cercetate. La final, niciuna dintre profesoare nu a fost sancţionată, potrivit România TV.

Doar femeia care a fost filmată cum cerea bani pentru bănci a primit un avertisment, însă directoarea spune că nu pentru acest lucru a fost atenţionată.

Pe baza rapoartelor comisie, consiliul a hotărât, în privinţa doamnei profesoare Barbu Gina, să nu se aplice nicio sancţiune, iar în privinţa doamnei profesoare Dumitrescu Vasilica sancţiunea a constat într-un avertisment. Sancţionarea profesoarei Dumitrescu a fost făcută nu ca urmare a implicării în fapte cu strângere de fonduri sau de primire de cadouri„, directoarea Liceului „Costin Kiriţescu”, Loredana Popescu.

CITEŞTE ŞI: Un elev de la Liceul Kiriţescu din Capitală, pedepsit pentru că a denunţat-o pe diriginta care a cerut bani