PROGNOZA METEO. Cum va fi VREMEA în URMĂTOARELE ZILE

Publicat: Sâmbătă, 23 Septembrie 2017 17:19 // Actualizat: Sâmbătă, 23 Septembrie 2017 17:19 // Sursa: romaniatv.net

PROGNOZA METEO. În următoarele zile temperaturile vor creşte uşor în toate regiunile. În Bucureşti, vremea va fi în general frumoasă, iar temperaturile vor fi normale pentru această perioadă. În regiunile sud-vestice va ploua slab, iar vântul va sufla moderat.

Foto: pixabay.com

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi variabil în sudul țării, dar va avea înnorări temporare în celelalte regiuni. În special la începutul nopții va mai ploua în Maramureș, local în Transilvania și Crișana și pe arii restrânse în Banat și Moldova. Ploile vor fi în general slabe, doar punctiform fiind posibile cantități de apă în jurul a 10 l/mp. În zona montană înaltă, la peste 2000 m altitudine, precipitațiile vor mai fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane. Temperaturile minime, normale pentru ultima decadă de septembrie, se vor încadra între 5...6 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 14...16 grade pe litoral. Spre dimineață, pe spații mici se va forma ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, iar vântul în general slab. Temperatura minimă va fi de 10...11 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO DUMINICA. În cursul zilei, în vestul, centrul și nordul țării cerul va avea înnorări temporare, pe arii restrânse va ploua în general slab, iar vremea se va menține mai rece decât în mod obișnuit pentru această perioadă din an. În zona montană înaltă, la peste 2000 m altitudine, trecător, precipitațiile vor mai fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. În regiunile sudice și de sud-est, cerul va fi variabil, iar temperaturile normale pentru ultima decadă de septembrie. Astfel, maximele se vor încadra între 14...15 grade izolat în Maramureș, Transilvania și nordul Moldovei și 25 de grade în sudul Olteniei și al Munteniei. Noaptea înnorări și ploi izolate vor fi în sud-vest și în sudul extrem, iar spre dimineață pe arii restrânse, mai ales în zonele joase, va apărea ceața. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 2...3 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 15...17 grade pe litoral.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi în general frumoasă și se vor înregistra temperaturi normale pentru această dată, maxima în jurul valorii de 23 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă de 12...13 grade, mai scăzută în zona preorășenească, unde vor fi condiții de ceață.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pe trei luni: Cum va fi vremea de Crăciun şi ANUL NOU 2018

PROGNOZA METEO LUNI. Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele din ziua precedentă în majoritatea zonelor și se vor situa în toată țara în jurul celor normale pentru ultima decadă a lunii septembrie. Cerul va fi temporar noros și va ploua local în regiunile sud-vestice și pe arii restrânse în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și al Moldovei, în Dobrogea și în Bărăgan, precum și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 25 de grade, iar cele minime între 6...7 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 17...18 grade pe litoral. Dimineața și noaptea, pe spații mici, va fi ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Valorile termice se vor menține apropiate de cele obișnuite în această perioadă din an. Cerul va fi temporar noros, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 22...23 de grade, iar cea minimă de 13...14 grade.

PROGNOZA METEO MARTI Valorile termice diurne vor continua să crească ușor în regiunile intracarpatice și vor fi comparabile cu cele din ziua precedentă în restul țării, astfel că maximele vor fi cuprinse în general între 20 și 24 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, dar numai izolat și trecător la munte și în regiunile sudice și sud-vestice va ploua slab. Vântul va avea intensificări în zona montană, local în Dobrogea, Muntenia și sudul Banatului și izolat în rest. Temperaturile minime se vor încadra între 2...3 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 16 grade pe litoral. Izolat vor fi condiții de ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi normală termic. Cerul va fi temporar noros, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare în cursul zilei. Temperatura maximă va fi de 23...24 de grade, iar cea minimă de 10...12 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Valorile termice vor scădea ușor față de ziua precedentă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi temporar noros și izolat vor fi ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale în zona montană și în regiunile sudice și estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 și 24 de grade, iar cele minime se vor încadra între 5 și 14 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali, până în jurul a 2 grade. Vor fi condiții de ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare în cursul zilei.Temperatura maximă, în scădere ușoară față de ziua precedentă va fi de 21...22 de grade, iar cea minimă de 9...11 grade.

DE JOI PANA SAMBATA. Temperatura aerului va scădea treptat, în special în jumătatea de sud-est. Doar izolat va ploua slab în regiunile sud-estice.

Citeşte şi ALERTĂ METEO: Ninsori la munte, ploi şi vijelii în majoritatea regiunilor

 
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
ANM meteo prognoza meteo vremea in bucuresti
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6562
RON
22 Jul
noapte 21 °
zi 32 °
Ultimele joburi adaugate
24 H