PROGNOZA METEO pe trei zile. Vremea se încălzeşte. Maxima va ajunge, miercuri, la 32 de grade

PROGNOZA METEO. Vremea se încălzeşte, de luni.  Temperaturile maxime se vor încadra, marţi, între 25 de grade pe litoral şi 31 de grade in est si sud-est. Miercuri, temperaturile continua să crească uşor.

23 aug. 2015, 12:14
PROGNOZA METEO pe trei zile. Vremea se încălzeşte. Maxima va ajunge, miercuri, la 32 de grade

PROGNOZA METEO. Luni, vremea va fi, în general, frumoasă şi se va încălzi uşor faţă de duminică. Cerul va fi variabil şi doar trecător şi izolat va ploua slab în zona de munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe litoral, iar în cursul nopţii şi în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 de grade in estul Transilvaniei şi 29 de grade local in zonele de campie si podis.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, mai ridicată faţă de cea din ziua de duminică, va fi în jur de 28 de grade.

PROGNOZA METEO. Marţi, vremea se va menţine, în general, frumoasă şi va continua să se încălzească uşor. Cerul va fi mai mult senin, exceptând nord-vestul ţării şi nordul Carpaţilor Orientali, unde spre seară şi noaptea vor fi înnorări şi izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în timpul zilei în Banat. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 pe litoral şi 31 de grade in est si sud-est.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi frumoasă şi va continua să se încălzească uşor faţă de ziua anterioară, urmând a se înregistra o maximă termică în jurul valorii de 30 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

PROGNOZA METEO. Miercuri, valorile termice diurne vor continua să crească uşor faţă de ziua anterioară, caracterizând o vreme călduroasă în zonele de câmpie şi de podiş. Cerul va fi variabil în nordul, nord-estul ţării şi la munte unde, izolat, vor fi posibile ploi slabe, de scurtă durată şi mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla în general slab. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 şi 32 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va deveni călduroasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade.