PROGNOZA METEO. Săptămâna începe cu o încălzire SEMNIFICATIVĂ. Vremea bună nu va ţine însă prea mult

Dacă duminică este în continuare mai frig decât ar fi normal în această perioadă peste tot în ţară, iar ploile slabe cad în cea mai mare parte a teritoriului, pentru ca în unele zone să se transforme în lapoviţă şi chiar ninsoare, de luni vom avea de a face cu o creştere semnificativă a temperaturilor şi cu o îndreptare a vremii.

RomaniaTV.net
06 apr. 2014, 09:31
PROGNOZA METEO. Săptămâna începe cu o încălzire SEMNIFICATIVĂ. Vremea bună nu va ţine însă prea mult

PROGNOZA METEO. LUNI Vremea se va încălzi, cu precădere în regiunile extracarpatice, astfel încât valorile termice vor fi apropiate de normalul perioadei la nivelul întregii ţări. Vor fi înnorări temporare în vestul, centrul şi nordul teritoriului, unde mai ales ziua pe arii restrânse va ploua slab. În restul zonelor cerul va fi variabil, iar ploile se vor semnala cu totul izolat. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12…13 grade în deltă şi 20 de grade în Lunca Dunării.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Se încălzeşte semnificativ, iar cerul va fi variabil, vântul urmând să sufle în general slab. Temperatura maximă va fi de 18…19 grade. Valorile termice vor continua să crească, vremea devenind caldă pentru această perioadă.

PROGNOZA METEO. MARŢI cerul va avea înnorări trecătoare şi doar izolat vor fi posibile ploi slabe în sud şi la munte. Noaptea, nebulozitatea se va accentua în majoritatea regiunilor şi va ploua în vestul şi nordul ţării şi pe arii restrânse în centru. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 pe litoral şi 23 de grade in Banat.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Marţi valorile termice vor continua să crească în Capitală, vremea devenind caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade.

PROGNOZA METEO. MIERCURI Vremea se menţine caldăîn sudest, dar în rest se va răci uşor. Norii nu vor lipsi, va ploua în vest, în centru, dar şi nord ca în plină vară, cu ploi torenţiale, iar vântul va fi şi el intens. Temperaturile vor fi în general de 11 spre 21 de grade Celsius.