PROGNOZA METEO. Vreme instabilă în următoarele zile. Se anunţă ploi în Capitală

PROGNOZA METEO. Vremea va fi instabilă, iar temperaturile se vor situa sub cele normale la această dată în majoritatea regiunilor. Sunt aşteptate ploi cu caracter torențial și pe suprafețe mici se vor acumula cantități de apă de peste 20...25 l/mp. Vor fi condiții de grindină.

18 iul. 2018, 14:08
PROGNOZA METEO. Vreme instabilă în următoarele zile. Se anunţă ploi în Capitală

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi temporar noros. Vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în zonele de deal și de munte, local în Crișana, Maramureș, Transilvania, Moldova, Dobrogea, Muntenia și izolat în rest. Pe spații mici cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp și punctiform vor fi condiții de grindină. Temperaturile minime se vor situa între 14 și 22 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Cerul va avea înnorări și vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 16…17 grade.

PROGNOZA METEO JOI Vremea va fi instabilă, iar temperaturile se vor situa sub cele normale la această dată în majoritatea regiunilor. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse și descărcări electrice pe arii relativ extinse la deal, la munte, în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, Moldova, Dobrogea, local în Muntenia și izolat în Oltenia. Ploile vor avea și caracter torențial și pe suprafețe mici se vor acumula cantități de apă de peste 20…25 l/mp. Vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, local cu intensificări temporare, în special în sud-vest și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 de grade in Transilvania și 30 de gradein sudul Olteniei, iar cele minime între 14 și 22 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și mai ales ziua vor fi averse și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, ușor mai scăzută decât cea normală la această dată, va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 17…18 grade.

PROGNOZA METEO VINERI Vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, în zonele de deal și de munte și local în restul teritoriului. Ploile vor avea și caracter torențial, iar pe suprafețe mici cantitățile de apă vor fi mai însemnate și va cădea grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 32 de grade, cu cele mai mari valori in Lunca Dunarii,iar cele minime între 13 și 23 de grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI se va menține în general instabilă, dar se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accenutate după-amiza și noaptea, când vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 18…19 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea va fi în continuare în general instabilă. Local, mai ales în zonele de deal și de munte, vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat se vor acumula cantități de apă mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 33 de grade, iar cele minime se vor încadra între 13 și 23 de grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, până spre 10 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi în continuare în general instabilă. Trecător cerul va avea înnorări și vor mai fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 17…19 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA Manifestări specifice instabilității atmosferice, adică averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și condiții de grindină vor fi local în majoritatea regiunilor, dar cu precădere în cele vestice, sud-vestice și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 34 de grade, iar cele minime se vor încadra, în general, între 12 și 22 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi ușor instabilă. Trecător cerul va avea înnorări și vor mai fi condiții pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 19 grade.

DE LUNI PANA MIERCURI Valorile termice vor fi în scădere în prima zi, apoi vor crește ușor și treptat. Local și temporar vor mai fi manifestări specifice instabilității atmosferice.