Puiu Haşotti: Antonescu nu face opoziţie nici lui Iohannis, nici PNL

Crin Antonescu, fostul lider al liberalilor, nu face niciun fel de opoziţie lui Klaus Iohannis sau partidului, a declarat liderul grupului PNL din Senat, Puiu Haşotti, la finalul şedinţei de marţi.

30 sept. 2014, 13:03
Puiu Haşotti: Antonescu nu face opoziţie nici lui Iohannis, nici PNL

‘Crin Antonescu nu face niciun fel de opoziţie nici lui Klaus Iohannis, şi nici PNL. Crin Antonescu a spus că sunt unele teme, unele strategii în campania electorală unde doreşte să se implice mai puţin sau deloc. (…) Puterile domnului Antonescu sunt cele mai mari, are însă unele obiecţiuni în legătură cu desfăşurarea campaniei electorale’, a explicat Haşotti.

Potrivit lui Haşotti, Crin Antonescu are opinii mai nuanţate în cazul unor teme din campania electorală.

Domnul Crin Antonescu a participat la această şedinţă. Domnul Crin Antonescu a fost, este şi va fi membru al PNL. Niciodată nu vom uita că a fost preşedintele partidului şi a făcut nişte servicii majore partidului. Sunt unele teme din campania electorală unde domnul Crin Antonescu are opinii mai nuanţate‘, a spus Haşotti.

Antonescu: Nu simt nevoia să mă implic în campania lui Johannis. Lucrurile nu se fac ca la colhoz

Haşotti a mai spus că toţi senatorii liberali se vor implica în campania electorală.

‘Au fost două subiecte abordate (în şedinţa grupului de marţi – n.r.). Cel mai important a fost implicarea în campania electorală şi am plăcerea să vă spun că toţi senatorii sunt implicaţi 100% în campania electorală. Suntem un partid liberal şi discuţiile durează mai mult. Sunt însă cât se poate de colegiale şi democratice’, a spus Haşotti, la finalul şedinţei grupului PNL din Senat.

Potrivit acestuia, un alt subiect abordat în şedinţă a fost referitor la faptul că Parlamentul nu va lucra şase săptămâni.

‘Cealaltă discuţie a fost despre faptul că noi nu suntem deloc de acord ca şase săptămâni Parlamentul să nu lucreze. Este o premieră. Am adus argumente în acest sens la plen, au fost discuţii în care absolut toată lumea a agreat această idee’, a adăugat liderul grupului PNL.