Radu Beligan, INTERNAT DE URGENŢĂ. Care este starea actorului

Radu Beligan a suferit o intervenţie uşoară la Spitalul Elias. Apropiaţii actorului au decis amânarea unui spectacol ce trebuia să aibă loc la începutul acestei săptămâni. Maestrul a fost externat, vineri după-amiază.

20 nov. 2015, 08:58
Radu Beligan, INTERNAT DE URGENŢĂ. Care este starea actorului

UPDATE. Medicii l-au externat pe Radu Beligan, după 6 zile de spitalizare.

Maestrul Radu Beligan este bine. Suferinţa pentru care a fost internat, în 15 noiembrie, s-a vindecat, astfel că vineri pleacă acasă„, a declarat directorul medical al Spitalului Elias, potrivit Mediafax.

Radu Beligan a fost internat la Spitalul Elias. Medicii au constatat că are o infecţie urinară şi au decis să-l ţină în spital pentru a-i administra tratamentul necesar.

Maestrul a suferit o mică intervenţie. A fost mai mult o sperietură dat fiind şi vârsta dânsului, tocmai de aceea s-a decis şi amânarea spectacolului. A avut o infecţie urinară şi a fost tratat la Spitalul Elias. Acum este bine, iar spectacolele au fost reluate. Pe 27 noiembrie joacă la Sinaia„, a declarat o sursă din echipa maestrului Radu Beligan.

Radu Beligan va împlini 97 de ani în 14 decembrie. În acestă zi, iubitorii de teatru sunt invitaţi la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti, la o dublă sărbătoare: ziua de naştere a maestrului Radu Beligan şi 300 de reprezentaţii cu spectacolul „Egoistul”, care se joacă cu sala plină de 11 ani.