Răsturnare de situaţie: Ce spune AMANTUL despre relaţia cu Oana Lis

Triunghi amoros cu Oana Lis în centrul atenţiei. Presupusl amant face declaraţii şocante. 

23 oct. 2014, 12:24
Răsturnare de situaţie: Ce spune AMANTUL despre relaţia cu Oana Lis

OANA LIS se află în mijlocul unui nou scandal. Nu doar Oana Lis îl înşela pe Viorel, se pare că se întâmpla şi invers. Viorel, un băcăuan de vreo 30 de ani, a apărut la emisiunea „Un show păcătos”. „Vă rog să nu mă amestecaţi în situaţia asta”, a declarat bărbatul ameninţător în faţa camerei.

OANA LIS, primele DECLARAŢII după imaginile cu presupusul amant

„Oana, nu minţi! Că nu ai cum să te fereşti de adevăr. Există un adevăr! Asta rămâne între noi doi!. E o chestie care rămâne între mine şi Oana”, i-a transmis bărbatul Oanei Lis.

Oana Lis a declarat că este doar un prieten apropiat şi nimic mai mult: „Nu înţeleg de ce face aşa! Poate o fi beat sau ceva de genul. Eu sunt gravidă, vreau să stau liniştită. E un amic şi nimic mai mult.

Oana Zăvoranu şochează: „I-am luat cuţitul din mână, voia să se sinucidă”

Oana Lis, testul „barza” în faţa soţului. Reacţie INCREDIBILĂ a lui Viorel Lis

Oana Lis este gravidă şi îşi doreşte enorm un copil, chiar dacă soţul ei, Viorel Lis, fostul primar al Bucureştiului, nu este prea încântat să devină tătic la 72 de ani.

În cadrul emisiunii „Star Magazin”, de la Antena Stars, blonda a mărturisit că a început deja să aibă pofte de gravidă. În plus, ea a explicat că îşi doreşte o bonă pentru bebeluşul ei şi este dispusă să vândă casa ca să aibă bani pentru dădacă.

Oana Lis a luat o decizie uluitoare: Este alegerea mea şi singură am fost toată viaţa

„Mă simt bine şi am programare la doctor săptămâna viitoare. Sper ca totul să fie bine. Am stări specifice unei gravide. Am poftă de dulce şi ameţeli. Acum sunt mai bine pentru că îmi doream un copil.
Eu am luat oricum singură decizia de a avea un copil. Dar eu sunt sigură că Viorel o să mă susţină. Nu e nevoie ca lumea să se mire pentru că e normal să fac şi eu copii. A făcut femeia aceea doamna Iliescu, a făcut Oana Roman şi Nikita, eu de ce nu aş putea?

Nu are nici Viorel cum să îmi interzică să am un copil. Este alegerea mea şi singură am fost toată viaţa şi aşa o să mă descurc. O să vindem casa pentru că vreau să am bani de bonă. Viorel vrea să o vindem şi o să împărţim banii”, a declarat Oana Lis.