Răsturnare de situaţie în cazul elevei VIOLATE de un profesor: „L-am acuzat pentru că…”

Cântăreţul de muzică populară Florin Grigore a predat religia la Liceul George Enescu din Bucureşti, dar cariera sa a fost spulberată în momentul în care o elevă l-a acuzat că ar fi abuzat-o sexual. Acum, lucrurile iau o cu totul altă turnură, după ce tânăra a recunoscut că acuzaţiile au fost false. Totuşi, ea a susţinut că nu a intenţionat să-i facă rău, ci a fost obligată să susţină respectivele acuzaţii.

RomaniaTV.net
29 sept. 2014, 19:33
Răsturnare de situaţie în cazul elevei VIOLATE de un profesor: „L-am acuzat pentru că…”

Daiana Duţu, eleva care l-a acuzat de viol pe cântăreţul de muzică populară Florin Grigore, a negat într-o emisiune acuzaţiile care i le-a adus, spunând că a fost şi ea de acord să întreţină relaţii sexuale cu el, scrie spynews.ro.

Eleva a recunoscut, într-o emisiune de pe Kanal D, că a fost de acord să întreţină relaţii sexuale cu Florin Grigore care era pe vremea aceea profesorul ei de religie.”Nu a fost viol. Nu eram pregătită în acea seară! Nu m-a violat, doar a insistat şi eu am cedat!”, a declarat Daiana.

Eleva de la G. Enescu s-a ataşat de proful de religie: Tu m-ai învăţat să fac sex VIDEO

Daiana susţine că l-a acuzat de viol chiar la presiunile iubitei sale din acea vreme, care era inspectoare. „N-am vrut să fac asta după ce s-a întâmplat între noi. Chiar l-am iubit! A fost o iubire pe care n-o s-o uit niciodată, dar s-a terminat cu un final nefericit, din cauza unor oameni care au intervenit între noi! Amanta lui era inspectoare şi m-a obligat să-l acuz pentru ce mi-a făcut”, a mai spus eleva, adăugând că nu regretă ceea ce susţine că s-a întâmplat între ei, mai ales că este înnebunită după sex: „Am un tatuaj pe care scrie «Sunt nimfomană». Sunt nimfomană şi nu mi-e ruşine s-o recunosc”.

Decizie şocantă a elevei sedusă şi abandonată de profesorul de religie. Ce meserie a îmbrăţişat

Chiar şi în lumina noilor declaraţii ale fetei, Florin Grigore neagă că ar fi fost ceva între ei: „De la a-mi face avansuri până la a ajunge cu ea în pat e cale lungă! N-o dau în judecată pentru că încă nu am o hotărâre a procurorului!”.