Răsturnare de situaţie în războiul dintre Oana Zăvoranu şi Pepe. Ce s-a întâmplat cu DOSARUL de FURT

Răsturnare de situaţie în războiul dintre Oana Zăvoranu şi Pepe. Bruneta poate răsufla uşurată după ce a scăpat de acuzaţia de furt. Procurorii au închis dosarul în care Pepe o acuza pe fosta lui soţie că i-a furat tot din casă. 

08 aug. 2015, 14:05
Răsturnare de situaţie în războiul dintre Oana Zăvoranu şi Pepe. Ce s-a întâmplat cu DOSARUL de FURT

Dosarul în care Pepe o acuză pe Zăvoranu de furt a fost clasat de către procurori pentru a douăa oară. În 2011, Pepe a acuzat-o pe Oana Zăvoranu că a plecat din căminul conjugal cu 65.000 de euro şi i-a furat mai multe bunuri, chiar şi hârtia igienică din baie, motiv pentru care a şi acţionat-o în judecată pe fosta lui soţie. 

Pepe a depus imediat plângere la poliţie pentru vandalizare şi furt, iar vedetă a fost chemată să dea declaraţii şi a dat cu subsemnatul. Au trecut patru ani de atunci, însă dosarul a stagnat, iar până în prezent nu a avut loc nicio înfăţişare a procesului. În luna aprilie, artistul a mers la judecătorie însoţit de avocatul sau şi a depus un act prin care a cerut urgentarea procesului. Instanţa a decis că plângerea lui Pepe să fie judecată până pe data de opt august, iar în cursul zilei de sâmbătă dosarul a fost clasat.

Citeşte şi Oana Zăvoranu şi Anamaria Prodan sunt la cuţite. Soţia lui Reghe e acuzată de instigare la furt

Eu am spus că acest dosar este doar o tentativă disperată de a împroşca cu noroi în mine. A mai vrut el 10.000 de lei că l-am făcut ţigan, el nefiind decât maica-sa şi taică-su. Este un caz unic. Acum voia deoarece este într-o situaţie financiară extrem de delicată. S-a gândi că a mă jumuli este salvarea lui. Prietenul nostru comun, Alberto Cătinean, era acolo când s-a spart acel seif care ar fi trebuit să fie deschis, dacă s-ar fi umblat la el, de către poliţie în niciun caz într-un circ de către Pascu şi echipa lui Măruţă. Acel seif nu avea cifru, avea o cheie. S-a deschis seiful care era gol pentru că domnul Dan, cel care a cumpărat cea de-a doua casă a spus că atunci când a cumpărat casa din Otopeni, cu câteva săptămâni înainte de despărţirea mea de pepe, eu am fost cu domnul Pascu la o bancă, unde cei doi aveau un împrumut, pentru care am pus şi eu gaj un apartament. El a depus direct banii în contul de unde făcuse împrumutul. Astfel noi am rămas fără niciun ban în casă. Nu îmi este ruşine să o spun, au fost momente în viaţă când nu am avut bani să îmi cumpăr o apă. Lucram amândoi la OTV atunci şi era o întârziere a salariilor. Când am fost la notar m-am uitat în ochii lui şi i-am spus „Cât de ordinar poţi fi?„, a declarat Oana Zăvoranu.

Citeşte şi Oana Zăvoranu îşi face site ca vedetele de la Hollywood. Ce vor fi obligaţi să facă viitorii ei iubiţi

Mai mult, vedeta spune că îşi va da fostul soţ în judecată.

În ceea ce îl priveşte pe Pepe, afectând imaginea mea într-o asemenea gravitate, voi face un denunţ calomnios pentru că m-au blamat 4 ani de zile. Pepe cred că va rămâne obsedat de persoana mea. A plantat asupra mea ideea că sunt o hoaţă. Am pierdut contracte deoarece nimeni nu vrea să fie asociat cu cineva care fură. El a intrat de trei ori în casă în lipsa mea. Eu am făcut dovada împrumutului şi dacă erau banii acolo, cam trebuie să îi împarţi cu mine. Eu ştiu că acolo nu este nimic. Nu ai sorţ de izbândă deoarece tot ceea ce este bazat pe minciună se sfârşeşte prost.  Şi nu este primul dosar pe care Pascu îl va pierde, întrucat de acum încolo, nu pentru că sunt procesomană, ci pentru că am fost suficient de batjocorită şi de judecata de lume, care bineînţeles a fost în mod voit intoxicată”, a declarat Oana Zăvoranu.

Cei doi au format un cuplu timp de şapte ani, însă, în 2011, Oana Zăvoranu şi Pepe şi-au spus adio, după ce artistul şi-a acuzat soţia de infidelitate.