REACŢIA ULUITOARE a ministrului Transporturilor după ce a văzut cum arată o toaletă din tren VIDEO

Problema trenurilor fără toalete nu-l impresionează pe ministrul Transporturilor. Dan Costescu a fost invitat să vadă cum arată aşa-zisa baie a unui tren care tocmai poposise în gara din Râmnicu Vâlcea. Numai că ministrul tehnocrat nu s-a arătat deloc surprins de faptul că toaleta nu avea niciun fel de de servicii.

08 apr. 2016, 06:53
REACŢIA ULUITOARE a ministrului Transporturilor după ce a văzut cum arată o toaletă din tren VIDEO

Ministrul tehnocrat Dan Costescu a fost prezent, joi după-amiaza, în Râmnicu Vâlcea, pentru a inspecta stadiul lucrărilor de modernizare a gării din municipiu. La începutul vizitei, ministrul Transporturilor a fost invitat să vadă ce condiţii suportă vâlcenii care circulă cu un automotor mai vechi pe ruta Lotru-Râmnicu Vâlcea, potrivit adevarul.ro.

Dan Costescu a venit cu maşina până la Râmnicu Vâlcea, deşi cei mai mulţi jurnalişti prezenţi pe peronul gării din Râmnicu Vâlcea se aşteptau că acesta să coboare dintr-un tren. Ministrul Transorturilor a ţinut să precizeze că nu avea cum să circule cu trenul pe sensul Sibiu –Râmnicu Vâlcea întrucât traficul feroviar a fost blocat la Câineni, după ce un TIR a plonjat de pe DN 7 pe calea ferată, dar că a circulat foarte bine pe şoseaua de pe Valea Oltului.

După ce a răspuns la întrebările jurnaliştilor, Dan Costescu a acceptat provocarea unui politician local de a urca în autotrenul care tocmai poposise în gara din Râmnicu Vâlcea. Inspecţia a decurs bine până în momentul în care cei doi au ajuns în dreptul toaletei din autotren, fără servicii. Reacţia ministrului Transporturilor poate fi catalogată cel puţin surprinzătoare: „Standardele pe termen scurt e că unele nici nu au toaletă. Trenuri de 20 de kilometri„.

Citeşte şi Ministrul Trasporturilor despre reabilitarea Autostrăzii Soarelui: „Nu se va face în sezon, nu suntem ţara lui Dorel”