Renault Romania face angajări. Iată oferta de muncă

RomaniaTV.net vă spune care este oferta de muncă la Renault Romania şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
04 oct. 2018, 05:47
Renault Romania face angajări. Iată oferta de muncă

Renault Group Romania angajează pe postul de asistent Distribuţie reţea Franţa. Candidatul potrivit pentru acest post e absolvent al unei instituţii de învăţământ superior cu profil tehnic sau comercial, ştie să lucreze în Excel, are cunoştinţe cel puţin medii de limba franceză şi engleză. E, de asemenea, riguros, lucrează autonom, are abilităţi de analiză şi sinteză. Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

Renault Group Romania angajează pe postul de responsabil Reporting. Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe avansate de Excel, experienţă în raportare, ştie să lucreze în MS Office, are studii superioare şi cunoştinţe cel puţin medii de franceză şi engleză. Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

Renault Group Romania angajează pe postul de inginer diagnoză automobil. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, are cunoştinţe solide despre funcţionarea autovehicului din punct de vedere electric, electronic şi mecanic, e familiarizat cu reţeaua service, respectiv cu metodele de diagnostic şi serviciile de reparaţie post vânzare, are bune cunoştinţe de limba engleza, cunoştinţe de limba franceză şi e autodidact.
Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

Renault Group Romania angajează cinci oameni pe postul de responsabil Facturare şi suport. Te califici pentru acest post dacă eşti absolvent al unei instituţii de învăţământ superior cu profil tehnic sau economic şi cunoşti foarte bine limba franceză.
Amănunte despre acest post găsiţi la acest link.

Lista completă a locurilor de muncă vacante la Renault o puteţi accesa la acest link.