RESTRICŢII într-o şcoală din Sibiu după ce un elev a fost BĂTUT cu sălbăticie în toaleta şcolii VIDEO

Un copil de 12 ani dintr-o şcoală de top din Sibiu a fost bătut cu bestialitate de fratele mai mare al unui elev din şcoală. Tânărul a intrat în unitatea de învăţământ, apoi sub privirile a zeci de elevi l-a luat pe sus pe copil şi l-a lovit cu sălbăticie în toaleta şcolii, informează România TV. În urma tragicului incident, conducerea şcolii a luat măsuri şi a impus mai multe restricţii.

04 mai 2015, 14:42
RESTRICŢII într-o şcoală din Sibiu după ce un elev a fost BĂTUT cu sălbăticie în toaleta şcolii VIDEO

Totul a început de la o ceartă pe care elevul de 12 ani a avut-o cu un coleg de clasă. Acesta din urmă şi-a chemat prin telefon fratele mai mare care lucrează în zonă. Tânărul a intrat în şcoală prin curte, apoi pe intrarea elevilor a ajuns în clădire până la etajul doi.

Bărbatul de 25 de ani a trecut printre elevi. S-a întâlnit cu fratele mai mic, iar acesta i l-a indicat pe coleg.

„A încălcat cu bună ştiinţă regulile acestei instituţii şi a intrat până la etaj unde l-a identificat pe agresorul fratelui său şi l-a luat în baia băieţilor, aplicându-i legea pumnului”, a declarat Laura Stoica, directorul şcolii „Regina Maria”.

Copiii speriaţi de ce se întâmpla în baie au rupt-o la fugă şi au anunţat profesorii şi conducerea şcolii. În acest timp, colegul lor era bătut cu pumnii şi obligat să muşte din clanţă.

Copilul bătut are acum un certificat medico-legal care confirmă agresiunea, iar bătăuşul este cercetat pentru lovire. Incidentul a creat panică printre părinţi.

Ca urmare a acestui incident, conducerea şcolii a decis restricţionarea accesului cu excepţia părinţilor care au copii în clasa pregătitoare. Agresorul este cercetat acum pentru lovire.

Citeşte şi COPIL BĂTUT şi pus să muşte clanţa uşii, în toaleta şcolii. Mesajul DISPERAT al unui părinte