Robert Lewandowski, despre meciul de vineri: România nu-şi mai permite un egal!

Robert Lewandowski, vedeta naţionalei Poloniei, a vorbit marţi, într-o conferinţă de presă, despre meciul de vineri, cu România, din preliminariile CM 2018.

08 nov. 2016, 19:12
Robert Lewandowski, despre meciul de vineri: România nu-şi mai permite un egal!

Dacă România va ataca, va trebui să știm să profităm de asta. Ei nu-și mai permit încă un egal în această campanie. Echipa României s-a schimbat față de cea de la Euro. Arată altfel și antrenorul Daum știe importanța disciplinei. trebuie să fim foarte atenți. Vor juca acasă, vor dori să arate cel mai bun fotbal al lor, trebuie să rezistăm presiunii„, a spus Robert Lewandowski.

Citeşte şi ROMÂNIA-POLONIA. Presa de la Varşovia ne face praf: România e o echipă mediocră şi are probleme să înscrie

Atacantul lui Bayern Munchen a vorbit şi de parcursul de până acum al Poloniei în grupa E a preliminariilor CM 2018, unde Polonia e lider, cu 7 puncte. „Câteodată e câte un meci înaintea căruia te gândești că e ușor, că marchezi un gol și că, gata, ai câștigat. Dar nu se întâmplă mereu așa. Înaintea fiecărui meci trebuie să te gândești cât e de greu, că se pot întâmpla și lucruri neprevăzute. Am crezut că suntem învingători, dar ne-am mai ars. Meciul cu Kazahstan ne-a arătat acest lucru. Trebuie să fim foarte concentrați, când adversarii joacă tare„, a mai spus Lewandowski.