ROBERT TURCESCU face noi dezvăluiri: Mi s-a propus să candidez la PREŞEDINŢIE

Robert Turcescu face noi dezvăluri, după episodul "ofiţer acoperit". Jurnalistul scrie pe blogul personal că Gigi Becali i-a propus să candideze la Preşedinţia României din partea "Noua Generaţie".

30 oct. 2014, 10:27
ROBERT TURCESCU face noi dezvăluiri: Mi s-a propus să candidez la PREŞEDINŢIE

Robert Turcescu povesteşte că Gigi Becali i-a propus să intre în cursa pentru Cotroceni în 2004.

„Acum opt ani, in 2006, am primit un telefon de la domnul Aurelian Pavelescu. Mi-a spus ca e nevoie de un documentar privind „Fundatia Gojdu”. Aveam o casa de productie TV, o mai am si azi, anuntasem in presa ca sint interesat de astfel de productii, Pavelescu mi-a spus ca subiectul e fabulos si ca are si un finantator: Gigi Becali.

Robert Turcescu revine în televiziune, după scandalul OFIŢERUL ACOPERIT

Pe domnul Becali il intilnisem de citeva ori in emisiunile pe care le realizam, il urmaream in spatiul public unde era omniprezent si mi se parea destul de excentric, dar relativ bine intentionat. Il intilnisem si in particular o data, la biroul lui de la Marriot unde ma invitase sa stam de vorba in anul 2004 despre o idee care mi se parea si atunci, dar si acum, mai mult decit nepotrivita: aceea de a candida la presedintie din partea partidului Noua Generatie pe care il conducea. L-am refuzat politicos spunindu-i ca vreau sa fac in continuare jurnalistica, a insistat, apoi am avut o „revelatie” care l-a facut sa renunte la idee: in anul 2004 nu implinisem treizeci si cinci de ani virsta minima la care poti intra in cursa pentru presedintie, potrivit Constitutiei. Aveam doar douazeci si noua„, scrie Turcescu pe blog.

Jurnalistul a ţinut totodată să îi mulţumescă lui Gigi Becali pentru că a finanţat documentarul despre Fundaţia Gojdu.

”Vreau să-i mulţumesc încă o dată lui George Becali pentru generozitatea cu care a finanţat această producţie, chiar dacă astăzi e destul de inconfortabil pentru unii să amintească de Becali”, a conchis Turcescu.

Radu Banciu, atac la Turcescu, după ce acesta a anunţat că revine pe sticlă: „Ce înfrângere!”