România, amicale cu ANONIMI în Antalya

România va juca trei amicale în cadrul cantonamentului de iarnă din Antalya, cu Torpedo Kutaisi, Zimbru Chişinău şi una dintre selecţionatele Moldovei sau Turkmenistanului.

21 ian. 2016, 11:53
România, amicale cu ANONIMI în Antalya

Selecţionata României va începe de luni, 25 ianuarie, un cantonament în sudul Turciei, acolo unde Anghel Iordănescu are de gând să testeze 25 de fotbalişti din Liga I. România nu a avut până acum niciun adversar stabilit pentru jocuri de pregătire. Totuşi, oficialii FRF au reuşit să pună la punct trei meciuri cu echipe foarte modeste. Conform DigiSport, România va juca contra lui Torpedo Kutaisi (locul 10 în Georgia), cu Zimbru Chişinău (locul 3 în Moldova) şi cu una dintre naţionalele Turkmenistanului sau Moldovei, locul 117, respectiv 154 în clasamentul FIFA.

Cristi Voicu, cel care a organizat cantonamentul, a dat vina pe oficialii FRF atunci când a fost întrebat de ce nu sunt adversari pentru naţionala României.

„Eu am organizat turneul naţionalei în Antalya. S-au decis foarte târziu şi e dificil să le găsesc adversari”, a declarat Cristi Voicu pentru ProSport.