ROMANIA-CEHIA FED CUP. Meniul fetelor noastre înainte de meciul din weekend, de la Cluj

ROMANIA-CEHIA FED CUP. Componentele echipei de FED Cup a României au ajuns duminică seara la Cluj Napoca, unde la sfârşitul acestei săptămâni vor juca împotriva Cehiei, în Fed Cup, s-au declarat foarte mulțumite de condițiile puse la dispoziție de organizatori.

01 feb. 2016, 16:22
ROMANIA-CEHIA FED CUP. Meniul fetelor noastre înainte de meciul din weekend, de la Cluj

ROMANIA-CEHIA FED CUP. Simona Halep a fost prima jucătoare care a avut posibilitatatea să vadă condițiile de cazare și masă din orașul care va găzdui la finalul acestei săptămâni întâlnirea de Fed Cup dintre reprezentativele României și Cehiei. Liderul echipei noastre a preferat să ajungă mai devreme cu o zi la Cluj Napoca.

ROMANIA-CEHIA FED CUP. Referindu-se strict la meniul zilnic al fetelor noastre, Alina Tecșor, căpitanul nejucător al echipei României a dezvăluit pentru dolcesport.ro ce vor mânca jucătoarele noastre. „Meniul este unul alcătuit din paste, curcan, pui, orez și pește„, a spus Alina Tecșor pentru site-ul Dolce Sport.

Gazdele fetelor noastre sunt gata să le îndeplinească acestora toate dorințele pentru a le crea o atmosferă cât mai bună ca să-și îndeplinească obiectivul: victoria în fața Cehiei.

ROMANIA-CEHIA FED CUP. Simona Halep (2 WTA), Raluca Olaru (49 WTA, la dublu), Monica Niculescu (40 WTA) și Andreea Mitu (96 WTA) sunt cele patru jucătoare convocate de Alina Tecșor pentru duelul cu echipa Cehiei, campioana ediției 2015 a FED Cup, competiție transmisă exclusiv de Dolce Sport pe 6 și 7 februarie.