ROMÂNII AU TALENT. Bomba A EXPLODAT ÎN DIRECT din cauza unei gafe. Mihaela Rădulescu este însărcinată?

ROMÂNII AU TALENT 2015. Pavel Bartoş a gafat grav, vineri seara, în timpul semifinalelor. Fără să vrea, prezentatorul a spus că Mihaela Rădulescu ar fi însărcinată.

05 iun. 2015, 18:32

ROMÂNII AU TALENT 2015. După un număr de magie, Pavel Bartos a servit juriul cu prajituri. Fara sa-si dea seama, prezentatorul a sugerat ca Mihaela Radulescu ar fi insarcinata.

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner vor fi părinţi?

„Pentru doamnele gravide!”, a spus el, pozitionand savarina in fata Mihaelei Radulescu. „Ai auzit ce a spus: pentru doamnele gravide”, a intarit Andra ideea. „Da, ma refeream la mine si la Andra”, a spus repede Bartos.

ROMÂNII AU TALENT 2015. Florentin Hriscua făcut senzaţie şi în semifinale. Băiatul care a fost sărutat în preselecţii de Mihaela Răduleascu a dansat demenţial vineri seara pe scena de la „Românii au talent”.

Vezi: ROMÂNII AU TALENT 2015. Băiatul sărutat de Mihaela Rădulescu, spectacol în semifinală: A fost real

ROMÂNII AU TALENT: 2015. Timp de patru editii LIVE „Romanii au talent”, telespectatorii au putut urmari numere exceptionale, executate cu gratie si talent de 48 semifinalisti. Vineri seara, de la ora 20:30, la PROTV ai ULTIMA Semifinala LIVE „Romanii au talent”.

Alexander Badea, Alexandru Marian, Bogdan Dumitrascu, Denis Bolborea, Florentin Hriscu, Kid-A, Mihai Sandu, Opis Band si Adi Cristescu, Sergiu Mirzenco, Tierra Sin Pan, Vlad Morar şi Yeva Shyianova urcă pe scenă pentru a câştiga un loc în marea finală.

CITEŞTE ŞI Reacţia stupefiantă a Mihaelei Rădulescu când Felix a fost întrebat dacă se căsătoreşte cu ea

Printre surprizele pregatite pentru show-ul din aceasta seara se numara si reprezentatii de senzatie ale unor artisti celebri. Marius Moga, antrenorul de la Vocea Romaniei, va urca vineri pe scena talentelor pentru a canta live cea mai noua melodie a sa impreuna cu Achi, „Suntem pasari calatoare”. Artistul a filmat de curand si un videoclip pentru aceasta piesa, in care libertatea si prietenia sunt transmise perfect prin imagini si versuri.