ROMÂNII AU TALENT. Mihaela Rădulescu a SĂRUTAT pe gură un concurent VIDEO

ROMÂNII AU TALENT. Mihaela Rădulescu a şocat asistenţa cu un gest uimitor în timpul preselecţiilor pentru Românii au Talent, ediţia 2015.

RomaniaTV.net
13 mart. 2015, 20:40

ROMÂNII AU TALENT 13 MARTIE. Mihaela Rădulesu a mers pe scenă pentru a fi alături de un concurent care a dansat demenţial, iar la finalul show-ului vedeta a fost atât de încântată încât l-a răsplătit pe tânăr cu un sărut pe buze, care l-a adus în pragul leșinului.

Gestul Mihaelei a venit când, la finalul numărului, tânărul a arătat că purta un tricou cu mesajul „Sărutul este limbajul iubirii. Vino și vorbește-mi”.

„A fost un moment delicios. Mie mi-a placut, sper ca i-a placut si lui”, a declarat Mihaela, la final. „Mihaela, trebuie să ne punem într-o relație, neapărat. Nu am cuvinte să explic ce sărut incredibil. Wow!”, a spus, emoționat, concurentul, după ieşirea din scenă.

VIDEO AICI

„Romanii au talent” a inceput vineri, 13 martie 2015, de la 20:30, la PRO TV, prima ediţie oferind numere exceptionale, momente amuzante şi prezentându-i pe juraţi implicaţi in prestatiile concurentilor.

ROMANII AU TALENT 2015 LIVE: Primii aspiranti la titlul de cel mai talentat roman si la castigarea premiului de 120.000 de euro „Romanii au talent” sau a celui de originalitate in valoare de 10.000 de euro vor fi prezentati vineri si sunt gata sa incante telespectatorii cu prestatii surprinzatoare.
Prima editie a celui de-al cincilea sezon al celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii va aduce momente spectaculoase, emotii, lacrimi de fericire sau de tristete, intriga, comentarii acide sau induiosatoare, un sarut neasteptat, momente care vor starni hohote de ras, dar si talente inedite care vor impresiona telespectatorii. In prima editie „Romanii au talent” vom face cunostinta cu talente desavarsite, dar si cu concurenti care isi incearca norocul an de an, plini de speranta, sau cu oameni care cred in maiestria lor si incerca sa o demonstreze in fata juriului, insa pleaca acasa in final cu 4 de NU.

ROMANII AU TALENT 2015 LIVE: Entuziasmata de postura de jurat, Mihaela Radulescu a declarat: „Preselectiile Romanii au talent au reprezentat o experienta fantastica, plina de trairi intense. M-am bucurat sa vad cati romani talentati avem, m-am incarcat cu emotiile lor fabuloase, am plans si am ras. Ador aceasta emisiune deoarece este, poate, cea mai spectaculoasa vitrina in care romanii talentati se pot face remarcati. Astept cu nerabdare ca si telespectatorii sa vada incepand de maine, de la 20:30, ceea ce am vazut si trait noi timp de cateva luni prin tara”.

ROMANII AU TALENT 2015 LIVE: In completarea Mihaelei, Andra a spus despre noul sezon Romanii au talent: „Incepe un nou asalt al romanilor talentati. Noul sezon va fi fantastic – uitati-va si va veti convinge cu totii! Concurentii sunt nebunesc de buni in diverse domenii, dar sunt sigura ca si respinsii vor avea farmecul lor in ochii publicului, macar pentru ideile ciudate! Va fi un sezon plin de suspans, umor si originalitate”.
„Dupa 4 sezoane spectaculoase de Romanii au talent, in care am crezut ca am vazut totul, am fost din nou surprins anul acesta de diversitatea talentelor si numarul mare al oamenilor care au venit la preselectii. Am folosit Golden Buzz-ul, trimitand un act artistic neasteptat direct in semifinala. As mai fi facut-o de foarte multe ori in timpul preselectiilor din acest nou sezon si asta cred ca spune totul” a declarat Andi Moisescu.

ROMANII AU TALENT 2015 LIVE: Si Bebe Cotimanis este incantat de aceasta noua experienta si de talentele gasite in tara si declara: „Cu siguranta bucuria celor care vor privi incepand de vineri Romanii au talent va fi cel putin la fel de mare ca a noastra, a celor care am fost… pe teren”.
Editia a cincea „Romanii au talent” se anunta a fi una de exceptie, cu multe surprize si momente care cu siguranta vor impresiona. Telespectatorii sunt asteptati din 13 martie, de la 20:30, sa-si urmareasca si sustina eroii, numai la PRO TV!

Românii au talent 2015: Deşi este vineri şi este 13 va fi o zi plină de noroc pentru toţi participanţii la preselcţiile show-ului de talente „Românii au talent 2015”.

Pentru că organizatoii noului sezon îşi doresc să ofere publicului momente de neuitta, aceştia au schimbat nu doar decorul, ci şi juriul şi regulile, informează portalul online stirileprotv.ro.

 „Acum, când am început al cincilea sezon ştiam că multe lucruri mă vor surprinde. Şi multe lucruri m-au surprins. Şi sunt convins că multe lucruri îi vor surprinde în continuare pe telespectatori”, a declarat Andi Moisescu.

Mai exact, juraţii pot acum să trimită un concurent direct în semifinală, dacă apasă butonul auriu. De asemenea, în cazul în care un concurent primeşte doi de „DA” şi doi de „NU”, va merge mai departe doar dacă un alt jurat se va răzgândi. Iar cei care obţin 3 sau 4 de „DA” sunt recompensaţi cu steluţe albastre.

„Fiecare avem acest drept. Eu am trimis mai departe în semifinală un băiat care cântă extraordinar”, a spus Andra.