Ruxandra Dragomir: DNA să recupereze prejudiciului creat de Pescariu,nu să-i numere genţile Elenei Udrea VIDEO

Prietena Elenei Udrea, Ruxandra Dragomir, a mers vineri să o viziteze, aducându-i, ca de fiecare dată, un buchet de flori. La ieşirea din sediul arestului Poliției Capitalei, Ruxandra Dragomir a declarat că "în loc să i se numere genţile mai bine s-ar încerca recuperarea prejudiciului creat de Dinu Pescariu".  

24 apr. 2015, 08:26
Ruxandra Dragomir: DNA să recupereze prejudiciului creat de Pescariu,nu să-i numere genţile Elenei Udrea VIDEO

Ruxandra Dragomir a precizat după ce a vizitat-o pe Elena Udrea în spatele gratiilor că fosta şefă PMP nu este un pericol public şi că nu găseşte niciun motiv întemeiat pentru rămânerea ei în arest.

Elena Udrea nu găseşte un motiv întemeiat pentru care să rămână în arest. Ea speră că motivul principal pentru care rămâne în arest nu este acela datorită faptului că are genţi (…) Nu este un pericol public. Ar putea fi judecată în libertate aşa cum ar fi firesc”, a declarat Ruxandra Dragomir la ieşirea de la Arestul Capitalei.

Citeşte şi DOSARUL MICROSOFT. DNA: Dinu Pescariu şi Claudiu Florică pot fi traşi la răspundere pentru alte fapte

Totodată, prietena Elenei Udrea a menţionat că procurorii DNA ar trebui să încerce să recupereze prejudiciul creat de Dinu Pescariu şi nu „să-i numere genţile” fostei şefe PMP.

„În loc să i se numere genţile Elenei Udrea” mai bine s-ar încerca recuperarea prejudiciului creat de Dinu Pescariu„, a adăugat Ruxandra Dragomir.

Anterior, la intrarea în sediul arestului Poliției Capitalei, Ruxandra Dragomir a declarat că este o invenție a procurorilor faptul Elena că Udrea ar fi achiziționat, prin intermediul Anei Maria Topoliceanu o geantă Hermes Birkin Crocodile, „al cărei preţ variază potrivit datelor existente pe site-ul ebay.com între 50.000 şi 100.000 de dolari”.

Citeşte şi: Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea, despre misterul genţii Hermes: A costat în jur de 10.000 de dolari

„Dacă ştiam că o să rămână în arest din cauze unei genţi, i le aruncam eu pe toate”, a fost replica Ruxandrei, în legătură cu noua probă adusă la dosar de procurori.

Totodată, Ruxandra Dragomir precizează că totul este o invenţie a procurorilor DNA care vor să o ţină cu orice preţ pe Elena Udrea în spatele gratiilor.

„Faimoasa geantă este deja istorie. Nu s-a dovedit faptul că a primit această geantă. Geanta nu are legătură cu dosarul «Gala Bute», este o invenție a procurorilor pentru a distrage atenția de la faptul că nu există probe în dosar.

Citește și: Avocaţii Elenei Udrea, despre GEANTA HERMES din rechizitoriul DNA: Elemente de CANCAN

V-a şi facut o declaraţie pe Facebook că nu are geanta nici de 50.000 de dolari, nici de 100.000 de dolari (…) Nu s-a dovedit faptul că Udrea a luat 900.000 de euro, dar se fac speculaţii ce a facut cu banii din acea presupusă şpagă”, a precizat Ruxandra Dragomir.

Elena Udrea se află în arest preventiv din 25 februarie.