Scandal BAHIC la STEAUA. Ce a decis GIGI BECALI

Ştefan Preda, fostul antrenor cu portarii al Stelei, a intrat în colimatorul lui Gigi Becali după ce finanţatorul a aflat, din surse personale, că omul care omul care i-a pregătit pe Arlauskis, Niţă şi Cojocaru este un client fidel al localurilor din Centrul Vechi.

29 iun. 2015, 14:43
Scandal BAHIC la STEAUA. Ce a decis GIGI BECALI

Ştefan Preda este personajul pentru care suporterii din Peluza Nord au protestat vehement în momentul în care Costel Gâlcă a anunţat că fostul portar al lui Dinamo va face parte din staff-ul său. „Şpriţarul ăsta nu are ce să caute la noi. Pe unde ne prindea mai mereu ne arăta semne obscene”, au comentat ultraşii Stelei.

Fanatik scrie că tocmai aceste ieşiri nocturne l-au făcut pe Ştefan Preda să intre în colimatorul lui Gigi Becali. De ce? Bodyguarzii săi i-au spus că mai mulţi oameni din Centrul Vechi al Capitalei îi anunţau că Ştefan Preda frecventează destul de des localurile din zona respectivă la ore „mici”.

Fostul antrenor cu portarii din Ghencea a fost luat în colimator şi de către goalkeeperii pe care îi antrena la campioană, după ce a doua zi, la antrenamente, era văzut de aceştia fără chef de muncă. Giedrius Arlauskis era cel care intra cel mai des în conflict cu Ştefan Preda, comentându-i chiar autoritar execuţiile şi exerciţiile: „Fane, ce înseamnă asta? Nu poţi să dai şi tu bine în minge? Ce naiba e cu tine?”