Scandal cu Alibec şi o divă din shwobiz. Fotbalistul e acuzat de comportament indecent

Una dintre divele din showbiz, Mariana Roșca, a făcut o serie de afirmații în această seară în direct, la Antena Stars, despre cum ar fi încercat Denis Alibec, atacantul Stelei, să o agațe pe Instagram.

27 ian. 2017, 09:10

Sunt tone de fotbalişti pe net. El crede că dacă joacă la colţul gardului în nu-ştiu-ce liga e fotbalist. M-a contactat ăsta, Alibec, de a căutat-o şi pe Vancea. De unde să ştiu eu cine e el? M-a abordat, arăta ok, dar nu ştiam cine e. M-am uitat la două-trei poze a fost drăguţ la început. Arată bine l-am întrebat la ce echipa e. Mi-a zis că joacă la Steaua, că nu e de la colţul gardului. Mi-a scris acum două trei săptămâni.

A vorbit foarte urât cu prietena  a mea. Mi-a vorbit şi mie urât, dar n-a exagerat. La început că vrea să mă facă un cadou să mergem într-o vacanţă. La un moment dat mi-a făcut o aluzie intimă. Am primit poze de la fotbalişti din toate unghiurile„, a dezvăluit Mariana Roşca, la Antena Stars.

Alibec, aflat în cantonament în Antalya, a intervenit telefonic în emisiune şi a spus: „Sunt numai minciuni. Să arate conversațiile. Nici măcar nu cred că are Facebook-ul meu. Ea nu avea ce să facă acasă și a venit să facă un pic spectacol. Nu e treaba nimănui despre cum agăț eu femei. Nu e treaba dumnevoastră ce am vorbit eu cu Roxana Vancea„.