SCANDAL în Suceava. Bărbat bătut cu bestialitate de poliţişti în secţie VIDEO

Un bărbat din judeţul Suceava susţine că a fost ameninţat, dus la secţie şi bătut fără motiv de mai mulţi poliţişti. Agenţii spun, însă, că pe numele omului erau mai multe citaţii pentru diferite infracţiuni. Bărbatul a depus o plângere, iar autorităţile anchetează cazul.

21 apr. 2015, 10:07
SCANDAL în Suceava. Bărbat bătut cu bestialitate de poliţişti în secţie VIDEO

Petru Poroch mergea în vizită la tatăl său când a fost pus la pământ de poliţişti şi dus la secţia din localitatea Scheia. Acolo, susţine omul, a fost bătut cu bestialitate.

Am urcat în duba poliţiei, m-au dus la Scheia, nu am opus rezistenţă, încătuşat şi acolo au început să mă lovească cu pumni, picioare„, a declarat victima.

Mai mult, soţia bărbatului susţine că şi ea a fost bruscată de poliţişti când a ajuns la secţie ca să îl vadă.

M-a bruscat, m-a luat de mână şi a spus: ieşi afară, ţine-o jos şi afară m-a ţinut până a venit celălalt echipaj de jandarmerie„, a mărturisit soţia bărbatului.

Bărbatul a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava.

S-a pus diagnosticul în urma investigaţiilor clinice şi paraclinice de traumatism cranian minor, contuzie toracică lombară şi hipertensiune arterială esenţială„, a declarat un reprezentant al spitalului.

Omul susţine că a fost ridicat pe nedrept. Însă agenţii îl contrazic.

Poseda mandat de aducere fiind cercetat în mai multe dosare pentru săvârşirea infracţiunilor de furt, distrugere şi neluarea măsurilor pentru prevenirea atacului canin„, a declarat Ionut Epureanu, purtator de cuvant IPJ Suceava.

Procurorii au deschis un dosar pentru purtare abuzivă şi urmează să se stabilească dacă bărbatul a fost într-adevăr agresat de politişti.