Scandal MONSTRU legat de noul stadion din Craiova. Marcel Popescu: „Avem contract de exclusivitate cu Primăria”

Compania Națională de Investiții a anunțat, marţi, că a predat noul stadion "Ion Oblemenco", construit din bani publici, către Primăria Craiova. Marcel Popescu, preşedintele lui CSU Craiova, a anunţat că gruparea pe care o reprezintă are contract de exclusivitate pe 11 ani pentru folosirea arenei!

07 nov. 2017, 09:46
Scandal MONSTRU legat de noul stadion din Craiova. Marcel Popescu: „Avem contract de exclusivitate cu Primăria”

Marcel Popescu susține că doar echipa lui va putea juca pe noua arenă în următorii 11 ani, în baza unui contract de exclusivitate cu Primăria. Restul echipelor care vor dori să folosească stadionul ar trebui să obțină acceptul clubului din Liga 1.

OK pentru noul stadion „Ion Oblemenco”. CNI a terminat recepţia de predare către Primăria Craiova

„Noi avem un contract de exclusivitate cu Primăria și Consiliul Local. În următorii 11 ani noi avem în exclusivitate dreptul de a folosi arena. Este legal. Este vorba de Universitatea Craiova, nu de o persoană fizică. Nu există o prevedere legală, ci este un contract cu obligații și drepturi. Nimeni nu poate juca pe Ion Oblemenco fără acceptul nostru. Este un stadion făcut în Craiova pentru cea mai faimoasă echipă din provincie. Noi suntem Universitatea Craiova, chiar dacă știu că în lingvistică e mai ușor să zici trei litere, CSU, decât Universitatea. Să joace echipa lui Mititelu? Stați o clipă. Dumneavoastră ați lăsa ca pe holul universității să se joace copiii cu pistoalele cu apă? Noi vorbim despre performanță, nu de amatorism”, a spus Marcel Popescu.

„Am făcut solicitare să jucăm și noi acolo. Stadionul e un bun public pe care-l poate folosi oricine e interesat. Dacă ne vor refuza vom face o plângere penală”, a declarat Adrian Mititelu, patronul lui FCU Craiova.