Scandal URIAŞ pe averea Mitzurei Arghezi. Fiica poetului, înmormântată joi

Un scandal de proporţii a izbucnit după moartea Mitzurei Arghezi. Nepoata acesteia spune că va contesta testamentul prin care averea îi rămâne lui Traian Radu, bărbatul care a avut grijă de fiica poetului, până în ultima clipă de viaţă. Mitzura Arghezi a fost depusă la biserica Mărţişor, din apropierea casei tatălui său, unde cei apropiaţi vor veni să îşi ia rămas bun, informează România TV.

28 oct. 2015, 17:35
Scandal URIAŞ pe averea Mitzurei Arghezi. Fiica poetului, înmormântată joi

Radu Traian, bărbatul care a avut timp de mai mulţi ani grijă de Mitzura Arghezi, susţine că are cinci testamente semnate de fiica lui Tudor Arghezi, iar toată averea ar trebui să-i revină lui.

Pe de altă parte, nepoata Mitzurei Arghezi, Doina Arghezi, spune că ea este moştenitoarea de drept şi că va ataca în instanţă aceste testamente pe care bărbatul susţine că le are, astfel încât, judecătorii să stabilească cui îi va reveni averea.

Mitzura Arghezi deţine o vilă în zona Aviatorilor de două sute de metri pătraţi, dar şi un teren de trei hectare în judeţul Braşov. De asemenea, nepoata sa susţine că în casă există mai multe obiecte de valoare, cum ar fi tablouri ale pictorului Toniţa, dar şi bijuterii şi alte obiecte scumpe.

Trupul neînsufleţit al Mitzurei Arghezi a fost depus miercuri la biserica Mărţişor, iar joi aceasta va fi înmormântată lângă părinţii săi, la casa memorială.

Citeşte şi Mitzura Arghezi a murit. Cui rămâne averea moştenită de la tatăl ei