Se merită un televizor ieftin? Cu siguranță răspunsul este da. Vezi de ce recomandăm un televizor Samsung la preț bun!

Sunt multe persoane care, atunci când își propun să achiziționeze un nou televizor, în drumul lor spre magazin (ori în timp ce navighează pe internet – dacă și-au propus o achiziție online) își pun tot felu de întrebări, iar una dintre ele este: „Se merită achiziționarea unui televizor ieftin?” Răspunsul este unul foarte simplu, și anume da, iar acest articol are rolul de a-ți arăta de ce, precum și să îți ofere câteva sfaturi de care să ții cont pentru a face cea mai bună alegere.

RomaniaTV.net
25 nov. 2015, 09:38
Se merită un televizor ieftin? Cu siguranță răspunsul este da. Vezi de ce recomandăm un televizor Samsung la preț bun!

În primul rând remarcăm faptul că pe piața din România poți găsi un număr impresionant de modele foarte bune, iar multe dintre acestea au prețuri mai mult decât rezonabile, lucru care face din alegerea unui televizor ieftin o activitate destul de ușoara dacă o să ții cont de anumite criterii, la care trebuie să fii foarte atent.

De ce se merită achiziționarea unui televizor Samsung?

În cazul în care ai un buget mai limitat este bine de știut faptul că dacă faci alegerea potrivită, iar acest lucru este posibil, de exemplu, luând în considerare mai multe televizoare ieftine și punându-le în balanță toate punctele pro și contra, atunci poți avea parte de o calitate foarte bună, la fel ca în cazul modelelor mai scumpe. Noi recomandăm de exemplu un televizor Samsung din gama entry-level a companiei, dar chiar și unul din gama de mijloc dacă ai noroc și prinzi o ofertă de preț bună, greu de refuzat.

Se merită a fi precizat că toți marii producători de televizoare aduc pe piață nu doar modele care fac parte dintr-o gamă de preț superioară, ci și de buget, iar o mare parte dintre tehnologiile regăsite în cazul acestora sunt folosite și în cazul modelelor mai scumpe (aici dăm ca exemplu același televizor Samsung de mai sus, care la un preț foarte mic reușesc să ofere foarte multe).

La viteza cu care se dezvoltă tehnologiile este destul de greu să ții pasul cu toate, iar aici ne referim în primul rând din punct de vedere financiar, fiind știut faptul că noile tehnologii au un preț extrem de ridicat la început. Un exemplu elocvent în acest caz sunt modelele Ultra HD 4K, ce aveau un preț foarte mare, fiind greu accesibile pentru un consumator obișnuit, iar în prezent astfel de modele pot fi achiziționate chiar și la un preț de sub 2.000 lei.

La ce să fim atenți când vine vorba de un televizor ieftin?

O să încep prin a-ți spune cum arată un televizor ieftin foarte bun, la un preț nu foarte ridicat, în opinia noastră. Pe piața din România poți găsi foarte ușor un model care la o sumă de bani de sub 1.500 lei să vină cu un ecran cu diagonala de 80 de centimetri, acesta fiind capabil să ofere o rezoluție a imaginii Full HD (așadar de 1920 x 1080 pixeli), precum și un sistem audio format din difuzoare de 10 W fiecare (ceea ce înseamnă o putere totală de 20 W). Este de remarcat faptul că la acești bani sunt șanse foarte mari să găsim chiar și un televizor cu funcții inteligente (există în momentul de față pe piața din România un astfel de televizor Samsung, la un preț mai mult decât excelent)

Așadar, dacă arunci o privire peste cele spuse mai sus, îți poți da seama destul de ușor care sunt criteriile la care trebuie să fim atenți înainte să cumpărăm un anumit televizor ieftin de la Samsung, dar nu numai. Mai exact, recomandăm să fie vorba despre unul cu un ecran de minim 80 de centimetri, fiind practic o dimensiune standard pentru apartamentele românești, iar prezența rezoluției Full HD este obligatorie. Nu prea se mai merită în prezent achiziționarea unui televizor care să nu beneficieze de această facilitate. Sunetul este și el foarte important, iar aici tot ce este sub 10W nu recomandăm, decât în anumite cazuri, fiind de asemenea necesară prezența tehnologiilor marca Dolby.

Fie că ești în căutarea unui televizor ieftin sau un televizor Samsung bun ori de la orice alt producător renumit, trebuie să ții cont de cele discutate mai sus, o bună documentare reprezentând secretul luării celei mai bune decizii. Dacă nu te grăbești și faci o cercetare destul de amănunțită a pieței, cu siguranță o să pui mână pe un televizor de care să te folosești o bună perioadă de acum încolo.

Deoarece este destul de greu să găsești exact ce ai nevoie, fiind necesară o documentare destul de bună pentru a fi sigur de faptul că vei face cea mai bună alegere, noi îți propunem să arunci o privire peste site-ul nostru, și anume televizoareieftine.ro, care îți pune la dispoziție review-uri la o gamă variată de televizoare, din toate categoriile de preț. Spor la cumpărături!