Se pregăteşte un schimb nebun în fotbalul mondial. Doi granzi, pregătiţi pentru mutarea iernii

Chelsea şi AC Milan pregătesc o afacere menită să le întărească ofensivele. Higuain ar urma să ajungă pe Stamford Bridge, iar Morata pe San Siro.

05 ian. 2019, 12:29
Se pregăteşte un schimb nebun în fotbalul mondial. Doi granzi, pregătiţi pentru mutarea iernii

Chelsea şi Milan au probleme mari în acest sezon. Sunt departe de titlu în Premier League şi Serie A şi încearcă în această primăvară să prindă măcar un loc de Champions League, scrie telekomsport.ro. Sarri şi Gattuso încearcă în perioada de mercato să facă alegerile inspirate pentru ca echipelor lor să nu rateze obiectivul. Cei doi italieni au pus la cale un schimb care va uimi lumea fotbalului aşa cum s-a întâmplat şi când Alexis Sanchez şi Mkhtaryan au trecut de la Manchester United la Arsenal şi invers.

Citeşte şi Biletul weekendului Pariuri1x2.ro: Propunem şase pronosticuri pentru o cotă de 7,22

Astfel Higuian ar urma să ajungă la Chelsea acolo unde este dorit de fostul său antrenor de la Napoli, Maurizio Sarri. Italianul de pe banca lui Chelsea îl oferă la schimb Milanului pe Alvaro Morata de care a fost dezamăgit în această toamnă. Interesant este că cifrele celor doi seamănă foarte mult în acest sezon. Higuain are 20 de meciuri în campionat şi Europa League şi 8 goluri înscrise, în timp ce Morata a bifat 20 de partide în aceleaşi competiţii cu 7 goluri înscrise.