Sebastian Ghiţă, atac DUR la adresa lui CTP: E turnător la Servicii Străine. Lua bani negri lună de lună

Sevastian Ghiţă a declarat, vineri seară, la România TV că jurnalistul Cristian Tudor Popescu este un turnător la Servicii Străine. Seria acuzaţiilor nu se opreşte însă aici. Deputatul susţine că CTP a luat bani negri, lună de lună, de la Sorin Ovidiu Vântu, pe vremea când afaceristul se afla în arest. 

01 oct. 2016, 05:44
Sebastian Ghiţă, atac DUR la adresa lui CTP: E turnător la Servicii Străine. Lua bani negri lună de lună

Cristian Tudor Popescu e un Scaraoţchi al presei româneşti. Nu îl cred. Otrăveşte minţile românilor cu elucubraţii. Se preface că e îngrijorat. Se preface că e marele deontolog al presei româneşti. Există un jurnalist de la Realitatea, care acum e la RTV, care lună de lună îi dădea un omagiu lui CTP. Era o carte şi în ea avea 5000 de euro. Lua bani de la Vântu, din puşcărie, în fiecare lună. România e malformată de ăsta. E turnător la Servicii Străine. Lua la negru, lună de lună, 5000 de euro bani de la Vântu. O să îi fac public numele„, a declarat Sevastian Ghiţă la România TV

Deputatul PRU a mai spus că jurnalistul Cristian Tudor Popescu o ajută pe Kovesi să „şterpelească puterea”:

Doamna Kovesi şterpeleşte puterea ajutată de acest Scaraoţchi al presei. E un simbol de neatins care se dă albă ca Zăpada. Să explice CTP cum lua bani de la Vântu„, a spus deputatul Sebastian Ghiţă.