SECRETELE Primei Doamne Carmen Iohannis, dezvăluite de un francez

Un francez face dezvăluiri despre Carmen Iohannis. Ajunsă la 54 de ani, Prima Doamnă are secrete pe care nici măcar soțul său, președintele Klaus Iohannis, nu le știe.

18 oct. 2015, 06:44
SECRETELE Primei Doamne Carmen Iohannis, dezvăluite de un francez

Carmen Iohannis a apelat la serviciile campionului mondial la hairstyle Laurent Tourette. Francezul are grijă ca lookul Primei Doamne a României să arate întotdeauna la superlativ şi să-i scoată în evidenţă trăsăturile fine, potrivit click.ro.

Am fost contactat de către staff-ul Primei Doamne în urma unor recomandări, mai precis ale Alteţei Sale Regale şi a designerului Alexandru Ciucu. Este o bucurie pentru mine, deoarece, dacă aş fi avut cetăţenie română, aş fi votat cu soţul dânsei. În afară de acest lucru, întotdeauna este plăcut să lucrez cu o doamnă adevărată„, a povestit Laurent Tourette.

Francezul a mărturisit că are onoarea să colaboreze cu Prima Doamnă numai pentru evenimentele importante şi se sfătuiesc împreună. „Procedez la fel ca şi cu oricare altă clientă. Ascult cu atenţie tot ceea ce îi place şi îşi doreşte în materie de coafură şi, mai ales, ceea ce nu îi place şi nu îşi doreşte. După ce îi fac mai multe propuneri, hotărârea finală îi aparţine„, a mai spus Laurent, care a dezvăluit ce îi place lui Carmei Iohannis.”Un pic de lungime şi culori calde, în nuanţe de alună, cu câteva şuviţe un pic mai deschise pentru a da o tentă luminoasă culorii, dar mai ales totul natural precum ea. Natural, dar cu clasă„, a completat francezul.

Citeşte şi: Carmen Iohannis, criticată de Iulia Albu: Ţinuta doamnei este potrivită pentru o ieşire formală netelevizată