Primăria Sectorului 3 din Capitală cheltuie banii pe garduri înalte cu camere video şi interfon

Locatarii din sectorul 3 al Capitalei vor fi împrejmuiţi cu garduri de doi metri. Locuitorii din zonă sunt nemulţumiţi după ce Primăria sectorului a decis să monteze în jurul blocurilor garduri înalte prevăzute cu camere video, porţi şi interfon.

05 iun. 2014, 07:29
Primăria Sectorului 3 din Capitală cheltuie banii pe garduri înalte cu camere video şi interfon

Primăria Sectorului 3 a montat garduri înalte de 2 metri pe strada Bucovina, care vor fi prevăzute cu camere video, interfon şi porţi. Acest proiect al primăriei a provocat un adevărat scandal: în timp ce unii sunt mulţumiţi şi spun că se simt în siguranţă după montarea acestor garduri, alţii spun că sunt nemulţumiţi şi se simt ca într-un ţarc cu animale, potrivit România TV.

Acesta nu este singurul proiect al Primăriei care atrage nemulţumirile locatarilor. De curând, Primăria Sectorului 3 a scos la licitaţie un proiect de 7 milioane de euro prin care vrea consultanţă tehnică şi dirigenţie de şantier pentru reabilitarea blocurilor, dar şi reparaţii la unităţile şcolare din această unitate administrativ-teritorială a Capitalei.

Mai mult, Primăria Sectorului 3 va face şi o investiţie într-o sală de spectacole, mai scumpă decât o sală polivalentă sau chiar o vilă de lux: 2.100 de euro pe metru pătrat.