Şef de poliţie, implicat într-un SCANDAL SEXUAL. Acesta susţine că este victima unor calomnii

Pe pagina de Facebook „Garda de Noapte“ au fost postate patru poze făcute în cluburi de striptease, care lasă de înţeles că şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bacău, Vasile Oprişan, s-ar afla în ipostaze compromiţătoare, în compania unor dansatoare. Pozele şi textul au fost imediat preluate de mai mute site-uri. Chestorul Oprişan afirmă că pozele sunt trucaje şi că a cerut instanţei ca vinovaţii să plătească pentru asta.

22 apr. 2016, 11:29
Şef de poliţie, implicat într-un SCANDAL SEXUAL. Acesta susţine că este victima unor calomnii

Chestorul Vasile Oprişan afirmă că este victima unor calomnii care au răzbătut public după scandalul făcut de Aurel Munteanu, poliţistul dat afară din Poliţia Moineşti, potrivit adevarul.ro. Şeful poliţiştilor băcăuani spune că pozele sunt trucate şi că asta este şi părerea colegilor de la IPJ Bacău. Mai mult, a cerut interzicerea paginii, prin ordonanţă preşedinţială şi a făcut acţiune civilă pentru daune morale.

Pozele sunt trucate. Ce, eu am gâtul aşa lung ca al lui Diaconescu? Nu-mi stă în fire să merg în cluburi de noapte şi aş fi tâmpit să mă expun la aşa ceva. Acum am introdus acţiune în instanţă, prin ordonanţă preşedinţială să interzică acea pagină. Am făcut şi o acţiune pe civil. Am mai multe bănuieli, dar nu am să le spun public pe toate. Îi bănuiesc pe Munteanu şi Cănărău„, a declarat chestorul Vasile Oprişan.

Pagina de Facebook „Garda de Noapte“ conţine mai multe postări, în centrul cărora sunt şeful IPJ Bacău, Vasile Oprişan, Gelu Margine, şeful Poliţiei Moineşti dar şi Ionel Mirica, fost adjunct, care ocupă acum funcţia de şef IPJ Vaslui.

Chestorul Cassanova Oprisan Vasile, neavand noroc in dragoste, a mai marcat o data in poarta „goala” a cluburilor de striptease din Bacau, gandindu-se sa se foloseasca de statutul de sef al politiei bacauane, pentru a intra in gratiile prestatoarelor de servicii sexuale aflate la ananghie, inregistrandu-se un nou episod clasic de mita si sex“, se afirmă pe pagina anonimă de Facebook „Garda de Noapte“.

CITEŞTE ŞI: Scandal sexual la psihiatrie, în Botoşani. Trei paciente au fost violate şi au născut