Serena dezlănţuită. Şi-a surclasat toate adversarele la Miami şi s-a calificat în sferturi

Serena Williams s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de tenis de la Miami, din seria Premier Mandatory, după ce a învins-o cu 6-2, 6-3 pe a 24-a favorită a întrecerii, Svetlana Kuzneţova, fostă câştigătoare de Roland Garros şi US Open.

30 mart. 2015, 19:48
Serena dezlănţuită. Şi-a surclasat toate adversarele la Miami şi s-a calificat în sferturi

Serena Williams declara înaintea partidei cu Monica Niculescu, din turul doi de la Miami, că are dureri groaznice, dar va trage de ea pentru a participa la competiţia din Florida. Pe terenul de joc, durerile Serenei par însă să dispară ca prin farmec, deoarece americanca şi-a depăşit fără drept de apel toate adversarele pe care le-a avut până acum.

Pe Monica Niculescu a învins-o clar, cu 6-3, 6-1, după ce la Indian Wells o eliminase cu 7-5, 7-4, iar în turul trei a stat pe teren doar 44 de minute cu compatrioata sa, Catherine Bellis, de care a trecut cu 6-1, 6-1.

Citeşte şi MIAMI OPEN. Horia Tecău s-a calificat în sferturile de finală, la dublu

Luni seara, Serena Williams n-a pierdut prea mult timp nici cu Svertlana Kuzneţova, fostă câştigătoare a două turnee de Grand Slam, la Roland Garros şi US Open. Serena a demolat-o pur şi simplu pe rusoaică, scor 6-2, 6-3.

Serena Williams se află pe partea de tablou a Simonei Halep, cele două trebuind să se întâlnească în semifinale. Până atunci, Serena mai are trecut de sferturi, unde o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Sabine Lisicki şi Sara Errani, în timp ce Simona Halep mai are de jucat optimile, cu Flavia Pennetta, iar apoi va juca în sferturi cu învingătoarea dintre Sloane Stephens şi Belinda Bencic.