Sexy Moroşanca şi-a scos IUBITUL în lume. Cum arată bărbatul TRAVESTITULUI de la Românii au talent FOTO

Rodica Moroşanca a devenit cunoscută după apariţia sa de la Românii au talent, când a încercat, fără succes, să-l cucerească pe Smiley. Totuşi, travestitul a reuşit să se califice în faza următoare a show-ului, iar acum face turul televiziunilor.

RomaniaTV.net
24 mart. 2014, 18:49
Sexy Moroşanca şi-a scos IUBITUL în lume. Cum arată bărbatul TRAVESTITULUI de la Românii au talent FOTO

Sexy Moroşanca de la Românii au talent l-a prezentat lumii pe iubitul său, Gheorghiţă, cu care are o relaţie de două luni.

Cei doi s-au cunoscut prin fostul iubit al Rodicăi, un transsexual care a făcut chiar şi obiectul unui documentar despre viaţa homosexualilor în satul românesc. Rodica spune că s-a îndrăgostit de Gheorghiţă la prima vedere şi că şi-a părăsit fostul iubit pentru el.

„Părinţii mei o cunosc pe Rodica şi ştiu că sunt mici probleme. Că e bărbat”, a spus Gheorghiţă, la Acces Direct.

Rodica i-a făcut şi o declaraţie de dragoste în direct: „Îl iubesc nespus pe motănelul meu”.

Sexy Moroşanca, pe numele său adevărat Vasile, povestea că însăşi mama sa, care şi-a dorit foarte mult o fetiţă, i-a încurajat orientarea sexuală şi că atunci când a mers la şcoală a realizat că nu este „ca toţi băieţeii”, iar la 17 ani a început să trăiască la fel ca o fată. Rodica spune că îi plac foarte mult fotbaliştii, preferatul ei fiind Adrian Cristea şi chiar a făcut o propunere indecentă. „Sunt oferte acum de Paşte, cam la 3.000 de euro pe noapte. Sunt vânuătoare de plăceri”, a spus Rodica.