SFÂŞIETOR. Mesajul unei mame care şi-a pierdut FIICA după tragedia din Colectiv. „Unde a fost Dumnezeu?”

Alexis Matache era o tânără de 26 de ani, studentă la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, dar aripile ei s-au făcut scrum în incendiul de la Colectiv, din 30 octombrie. Tânăra părea destul de puternică să lupte pentru viaţă şi a fost internată la Spitaul Bagdasar, unde până duminică a reuşit să lupte pentru viaţa ei. Dar duminică seara trupul ei a cedat şi nu a mai ajutat-o să continue bătălia cu moartea care-i dădea târcoale. Lasă în urmă o familie devastată de durere şi prieteni care refuză să creadă că nu o vor mai vedea niciodată.

RomaniaTV.net
01 nov. 2015, 21:17

Alexis Matache s-a stins duminică seară, pe un pat de la Spitalul Bagdasar, odată cu ultima ei suflare numărul morţilor din Colectiv ajungând la 30. Iar bilanţul se anunţă şi mai grav pentru zilele următoare.

Cadrele didactice şi studenţii Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, Universitatea din Bucureşti, unde era studentă Alexis Matache, au postat pe site-ul facultăţii un mesaj în care îşi exprimă durerea și regretul pentru dispariția Alexandrei. „Sincere condoleanțe, familiei sale. Ne exprimăm solidaritatea cu prietenii și persoanele care au cunoscut-o. Dumnezeu să te odihnească!”, este mesajul care din păcate nu alină durerea familiei.

Mama tinerei, Cristina Matache, a găsit puterea să posteze câteva cuvinte pe Facebook, acolo unde toţi apropiaţii, prietenii fiicei sale, dar şi necunoscuţii, pot vedea cum arată zbaterea sfâşietoare a unei mame care nu înţelege de ce copilul ei a trebuit să moară. „In 3 zile m-am rugat la toți sfinții din lume împreuna cu foarte multe persoane. Unde a fost Dumnezeu? Cu ce a greșit copilașul meu iubit si drag?”, este strigătul deznădăjduit al mamei lui Alexis, care însoţeşte şi două fotografii cu tânăra şi căţelul ei.

„Cel mai bun si iubitor copilaș din lume. Fetita noastră vesela si plină de viața.Suntem goi si pustiiti. Ne-au nenorocit singurul copil sufletul si inima noastră. Criminalii trebuie sa plătească.”, a mai scris aceasta pe reţeaua de socializare.