Show cu RADU MAZĂRE şi MIHAELA RĂDULESCU la CARNAVALUL din MAMAIA VIDEO

Caravana carelor alegorice a făcut senzaţie printre turiştii care au venit să participe la Carnavalul de la Mamaia. Primarul Constanţei, Radu Mazăre a fost costumat în Cezar şi alături de el a apărut Cleopatra, rol jucat de Mihaela Rădulescu. Carnavalul a încântat turiştii cu dansatoare exotice, scenete istorice şi lupte de gladiatori.

06 iul. 2014, 05:41
Show cu RADU MAZĂRE şi MIHAELA RĂDULESCU la CARNAVALUL din MAMAIA VIDEO

A început carnavalul la Mamaia. Caravana carelor alegorice a făcut senzaţie iar Radu Mazăre, care a interpretat rolul lui Cezar, a dat tonul la distracţie. Alături de el au fost fiul său, Răducu jr – în rolullui Brutus, şi Mihaela Rădulescu – în rolul Cleopatrei, potrivit România TV.

Citeşte şi Mihaela Rădulescu organizează ziua de naştere a fiului ei cu o lună înainte. Află motivul

Primarul Radu Mazare a stat din nou in fruntea caravanei si a condus alaiul de care alegorice. Tema carnavalului a reprezentat-o împăratul roman Cezar, interpretat de primarul Radu Mazăre. În rolul Cleopatrei, regina Egiptului a fost Mihaela Rădulescu, iar Brutus, a fost chiar Răducu Mazăre. Costume Îndrăzneţe şi provocatoare, scenete istorice, lupte de gladiatori, multe fete frumoase, dans şi distracţie. De asta s-au bucurat turiştii prezenţi la carnaval.

Citeşte şi Scandalul Bercea. Radu Mazăre: Noroc cu ŢIGANII, băă… De acum încolo, pot să facă tot ce vor pe PLAJĂ

Cele zece care alegorice au plecat din Piaţeta Perla din Mamaia şi au mers până în zona Cazino. Până la sfârşitul sezonului estival, Mazăre se va mai costuma în Ştefan cel Mare şi Ramses, faraonul Egiptului. Distracţia a continuat în cluburi, unde tinerii au petrecut până în zori.