SIMONA HALEP- AGNIESZKA RADWANSKA 6-3, 2-6, 3-6 şi Simona părăseşte Miami Open

Simona Halep, locul 1 WTA, a fost eliminată în turul III de la Miami de poloneza Agnieszkei Radwanska, 32 WTA, scor 6-3, 2-6, 3-6.

24 mart. 2018, 07:48
SIMONA HALEP- AGNIESZKA RADWANSKA 6-3, 2-6, 3-6 şi Simona părăseşte Miami Open

Simona Halep, locul I WTA, a fost învinsă, sâmbătă, cu 3-6, 6-2, 6-3, de poloneza Agnieszka Radwanska, locul 30 WTA şi cap de serie numărul 32, în turul al treilea al Miami Open.

În primul set, Simona Halep a jucat mai bine decât a făcut-o în ultimele două partide, cu Naomi Osaka şi cu Oceane Dodin, dar evoluţia româncei fost destul de oscilantă. Două ghemuri bune, apoi unul-două mai slabe, urmate de altele mai reuşite şi iar altele slabe. Halep a fost agresivă, a condus jocul fără să aştepte greşeala de dincolo de fileu, a căutat marginile laterale ale terenului şi şi-a pus sub presiune rivala. Lucrurile bune au fost peste cele rele, în această parte a jocului, dar acest raport se va schimba repede, după primul set.

Ca de obicei, fără un motiv serios, Halep a intrat în zona negativă a personalităţii ei, în setul al doilea, după un ghem slab făcut pe propriul serviciu, la 0-1. Aşa au apărut nervii, nerăbdarea, care au dus la soluţii nepotrivite şi numeroase greşeli în evoluţia liderului WTA (44-18 erori neforţate, 31-13 puncte câştigătoare).

Radwanska a făcut jocul ei caracteristic, defensiv, tehnic, cu ruperi de ritm, cu mingi apropiate de linia de fund a terenului, şi-a pus adersara să muncească pentru fiercare punct, neoferind cadouri. În plus faţă de Simona Halep, poloneza a fost calmă, indiferent de scorul de pe tabelă, iar liniştea cu care a abordat fiecare punct a ajutat-o să triumfe

Halep s-a distanţat la început la 2-0, după un break în ghemul secund. Radwanska a răspuns cu rebreak, la fel românca, înainte de a urca scorul la 4-1. Poloneza a reuşit două ghemuri la rând, apoi Halep a făcut acelaşi lucru şi şi-a trecut setul în palmares, cu 6-3, după 32 de minute.

Aproape nimic din ceea ce a fost bine realizat de Halep în primul set nu s-a mai regăsit în al doilea, şi pe fondul unui joc superior al adversarei. Radwanska a fost mai precisă, corectându-şi în special serviciul, unul slab până atunci. Cu patru ghemuri câştigate la rând, jucătoarea poloneză şi-a pus opţiunea clară pe câştigarea setului, chiar dacă Halep a avut o răbufnire, reducând scorul la 2-4. A fost prea puţin pentru sportiva română, care s-a înclinat cu 2-6, după o oră şi două minute.

Decisivul a fost început mai bine de Halep, cu un joc mai apropiat de ceea ce a prestat în prima parte. Ea a avut 2-0, după un break la debut, dar din nou propriile greşeli şi evoluţia de calitate a polonezei au anulat avantajul şi înclinat balanţa de cealaltă parte. Sportiva din Polonia a câştigat şase din următoarele şapte ghemuri, şi s-a impus cu 6-3, după o oră şi 44 de minute de joc.

Radwanska va evolua în optimi cu letona Anastasija Sevastova, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 20, şi Victoria Azarenka din Belarus, locul 185 WTA, beneficiară a unui wild card.

Premiul pentru participarea în turul trei pe tabloul de simplu la Miami Open este de 47.170 de dolari şi 65 de puncte.

Pentru Simona, Halep, prima parte a sezonului de simplu, cea pe hard, s-a încheiat. Urmează sezonul pe zgură, pe care ea îl va începe, din 23 aprilie, la Stuttgart. În ciuda înfrângerii de sâmbătă, locul I pe care îl ocupă Halep în clasamentul WTA nu este în pericol în următoarea lună.

Simona Halep – Agnieszka Radwanska 6-3, 2-6, 3-6

SIMONA HALEP- AGNIESZKA RADWANSKA 3-6, în setul decisiv 

SIMONA HALEP- AGNIESZKA RADWANSKA 2-6, în setul secund

SIMONA HALEP- AGNIESZKA RADWANSKA 6-3, în primul set

 

UPDATE: Simona Halep şi Agnieszka Radwanska se vor duela în direct la Digi Sport 2. Meciul va începe în jurul orei 19:20, asta pentru că partida care se dispută pe terenul central, Zverev – Medvedev, a intrat în set dccisiv. 

UPDATE: După ce daneza Caroline Wozniacki a fost eliminată la Miami, Simona Halep este sigură de locul 1 WTA până pe 13 mai, când se încheie turneul de la Madrid, câștigat anul trecut de jucătoarea noastră.

Astfel, Simona Halep va ajunge la cel puțin 27 de săptămâni pe primul loc WTA, stabilind o performanță incredibilă. Halep va fi pe locul 13 în istorie, în topul jucătoarelor cu cele mai multe săptămâni pe locul 1, trecând de jucătoare precum Dinara Safina (26 de săptămâni), Tracy Austin (21), Maria Sharapova (21).

Până pe locul 10 all-time, Simona trebuie să mai treacă de Angelique Kerber (34), Amelime Mauresmo (39) și Victoria Azarenka (51).

În acest moment, sub Simona Halep sunt jucătoare precum Venus Williams, Jennifer Capriati, Kim Clijsters sau Ana Ivanovici. Topul este condus de Steffi Graf, 377 de săptămâni, Martina Navratilova, 332, și Serena Williams, 319.

SIMONA HALEP- AGNIESZKA RADWANSKA LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT MIAMI OPEN 

Confruntarea este programată pe terenul central, după duelul de la masculin dintre Alexander Zverev şi Danil Medvedev. Tot sâmbătă, pe canalele Digi Sport vor evolua în turneul de simplu Monica Niculescu şi Marius Copil. 

Cele două sportive au mai fost adversare de zece ori, scorul general al confruntărilor fiind 5-5. Ultima dată, la Cincinnati, în 2016, învingătoare a fost Halep, scor 7-5, 6-1.

Meciul va fi al doilea de pe terenul principal, după confruntarea de pe tabloul masculin Alexander Zverev – Danil Medvedev, programată la ora 17.00.

Tot sâmbătă, în ultimul meci de pe terenul 1, Monica Niculescu, locul 70 WTA, va juca împotriva favorite 13, Sloane Stephens (SUA, 12 WTA).

Pe tabloul masculin, Marius Copil, numărul 84 mondial, va juca în al doilea meci de pe terenul 7, în compania rusului Karen Hacianov, locul 41 ATP.

La dublu, în a doua confruntare de pe terenul 9, Raluca Olaru şi sportiva ucrainează Olga Savciuk vor întâlni perechea Vania King/Katarina Srebotnik (SUA/Slovenia).

IMONA HALEP – AGNIESZKA RADWANSKA ONLINE LIVE STREAM – VIDEO MIAMI OPEN Simona Halep a intrat în turul al treilea al turneului de la Miami, după un meci în care s-a chinuit teribil, contra franţuzoaicei Oceane Dodin.

SIMONA HALEP – AGNIESZKA RADWANSKA ONLINE LIVE STREAM – VIDEO MIAMI OPEN Halep va evolua în turul al treilea cu poloneza Agnieszka Radwanska, locul 32 WTA şi cap de serie numărul 30. 

SIMONA HALEP – AGNIESZKA RADWANSKA ONLINE LIVE STREAM – VIDEO MIAMI OPEN Agnieszka Radwanska a trecut, cu 6-3, 7-6 (4), de belgianca Alison Van Uytvanck, locul 51 WTA, într-o oră şi 49 de minute.  Scorul întâlnirilor directe Halep – Radwanska este de 5-5.

SIMONA HALEP – AGNIESZKA RADWANSKA ONLINE LIVE STREAM – VIDEO MIAMI OPEN Partida a fost sufocantă şi a durat două ore şi şapte minute, terminându-se cu scorul de 3-6, 6-3, 7-5 pentru Simona.

SIMONA HALEP – AGNIESZKA RADWANSKA ONLINE LIVE STREAM – VIDEO MIAMI OPEN Simona Halep a catalogat drept „nebun” meciul de trei seturi câştigat cu franţuzoiaca Oceane Dodin, precizând că nu ştia unde vor veni mingile adversarei.

SIMONA HALEP- AGNIESZKA RADWANSKA LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT MIAMI OPEN streaming. Simona Halep s-a calificat cu mari emoţii în turul 3 la Miami, după ce a învins-o pe franţuzoaica Oceane Dodin cu 3-6, 6-3, 7-5, la capătul unui meci de peste două ore. Nu a fost prima oară în 2018 când liderul mondial a trebuit să revină după ce a pierdut primul set. Halep a fost acuzată de mai mulţi specialişti ai tenisului mondial că a cedat prea uşor în meciul din semifinale de la Indian Wells, cu Naomi Osaka (3-6, 0-6). La Miami, nu se mai poate spune asta. Românca de 26 de ani a luptat din răsputeri pe toată durata celor 125 de minute, cu Dodin.

La finalul meciului, într-un interviu acordat ÎN EXCLUSIVITATE corespondetului Digi Sport la Miami, Gabriel Morariu, Halep a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut în mai multe rânduri în acest sezon şi cum a reuşit să le depăşească.

„Anul acesta am avut multe meciuri grele şi am reuşit să câştig cred că 90%, dacă nu şi mai mult. Încerc să nu mă gândesc prea mult la scor, încerc doar să simt din nou jocul acela pe care l-am avut în Australia. Nu este uşor, sunt turnee diferite, vremea este diferită, e vânt, mi-am pierdut un pic ritmul; dar, cu siguranţă, dacă o să continuu să mă antrenez aşa cum am făcut-o până acum, odată cu meciurile o să vină şi încrederea înapoi.

Mă bucur că am reuşit să câştig. A fost un meci similar cu cel de la Indian Wells împotriva lui Martic. Sunt destul de bine acum, că am reuşit să termin meciul cu bine. Am progresat foarte mult pe partea mentală, mai am mici scăpări, dar sunt normale. Încerc să evit de fiecare dată să mă enervez pe teren. Lucrez la asta în continuare şi cu siguranţă mai am mult de progresat”, a spus constănţeanca de 26 de ani.

Halep – Radwanksa LIVE VIDEO. Adversare „tradiţionale”

Liderul mondial a întâlnit-o de 10 ori pe poloneza care ocupă locul 32 în clasamentul WTA, iar bilanţul este egal, 5-5.

Radwanska a câştigat primele trei meciuri directe, înainte ca Halep să-şi înceapă ascensiunea în circuit, însă românca s-a impus de cinci ori în următoarele şapte întâlniri, inclusiv în ultimul duel, în 2016, la Cincinnati.

„O să fie un meci dificil. Mereu când am jucat contra ei au fost meciurile mai lungi. Este inteligentă, joacă destul de bine şi deschide terenul. O să fie un meci diferit faţă de cel de astăzi, pentru că ea loveşte mai încet.

Sunt pregătită, încerc să mă antrenez vineri mai bine, să joc mai bine la dublu şi să fiu pregătită în următorul tur. Îmi doresc doar să joc mai bine decât astăzi (joi – n.r.), pentru că am fost destul de slabă pe teren”, a declarat Halep pentru Digi Sport, după victoria din turul secund..

Următoarea adversară a Simonei este o jucătoare care are un stil asemănător cu cel al româncei. Constănţeanca de 26 de ani a recunoscut că a avut probleme în meciul cu Dodin, din cauza stilului acesteia.

„Cred că acest stil deranjează pe toată lumea, pentru că nu ştii unde vine mingea şi cât de tare vine. La un moment dat, m-a dat chiar pe spate. Înţeleg acest stil, majoritatea joacă aşa, şi de aceea încerc să mă şi antrenez, să fac faţă acestui stil. Dar încerc şi să menţin stilul meu de joc cât se poate”, a precizat Simona Halep.

În vârstă de 29 de ani, Agnieszka Radwanska a cucerit 20 de titluri în carieră. Cea mai bună poziţie în clasamentul mondial a fost locul 2, ocupat în iulie 2012, după ce a pierdut în ultimul act la Wimbledon, împotriva Serenei Williams. De altfel, e singura finală de Grand Slam din cariera polonezei. 

Halep – Radwanska LIVE VIDEO. Statistică de coşmar pentru „Aga”

Presa poloneză nu îşi pune mari speranţe în Agnieszka Radwanska în confruntarea cu Simona Halep, care va avea loc sâmbătă, în direct la Digi Sport 2, în turul 3 de la Miami. Jurnaliştii de la Przeglad Sportowy au căutat în arhive şi au constantat că istoricul întâlnirilor directe dintre „Ag”a şi jucătoarele aflate pe poziţia 1 WTA e un adevărat fiasco.

Fostă ocupantă a poziţiei secunde în ierarhia WTA, Radwanska e de aproximativ un an în cădere liberă. Ea a ajuns pe 32 în lume, iar acest lucru e dublat de un palmares incredibil contra jucătoarelor de pe locul 1 WTA: în 18 meciuri, „Aga” s-a impus o singură dată.

Se întâmpla chiar în anul de graţie 2012, când Radwanska se putea lupta de la egal la egal cu oricine din lume. Atunci, după patru luni ea deţinea un record respectabil (28-5 raport victorii/înfrângeri), pe lista „victimelor” numărându-se şi Victoria Azarenka, numărul unu mondial la acel moment.

În rest, în celelalte 17 partide cu liderii mondiai, poloneza a câştigat doar 3 seturi, fiind o pradă uşoară.

„Istoricul întâlnirilor directe dintre poloneză și jucătoarele de pe primul loc WTA este lung si trist. Din păcate, este un șir lung de eșecuri. Dacă doar statistica ar conta, poloneza noastră n-ar avea nicio șansă să o învingă pe Simona. Partea buna este că și Simona pare instabilă în ultima perioadă. Totuși, situația Agnieszkăi este catastrofală! Are o singură victorie și 17 înfrângeri cu jucătoarele de pe primu loc. Iar dacă ne uităm la seturile luate, situația este și mai rea: 3 seturi câștigate și 35 pierdute! În 13 meciuri, Radwanska nu a reușit să câștige mai mult de șase game-uri. Ne rugăm, așadar, pentru o minune”, a scris Przeglad Sportowy.

Halep – Radwanska LIVE VIDEO Mesajul superb într-o zi specială pentru familia Halep

Ziua de 23 martie este una importantă în familia Simonei Halep: jucătoarea de pe primul loc WTA își aniversează atât tatăl, cât și fratele. Simona le-a transmis amândurora o urare de la distanță, pe contul ei de Instagram.

„Cuvintele sunt prea mici ca să mai descriu aceste persoane! Vă iubesc. La mulți ani, Tăticule, la mulți ani, frățiorul!”, a scris Simona Halep, alături de o fotografie în care apare alături de părinții ei, făcută luna trecută, când a devenit cetățean de onoare al Bucureștiului.

În această perioadă, Stere Halep și Nicolae Halep – tatăl, respectiv fratele mai mare cu 4 ani – nu sunt alături de Simona, la Miami.

Halep – Radwanska LIVE VIDEO. Simona se simte ca acasă la Miami

Simona Halep spune că se simte aproape ca acasă la Miami, lucru care se vede şi în rezultatele obţinute în ultimii ani la turneul din Florida. Liderul mondial a ajuns de fiecare dată cel puţin în sferturi la ultimele trei ediţii.

„Îmi place mirosul mării, pentru că ştiu cum e de la Constanţa, dar nu am avut timp să mă duc pe plajă deloc. Poate după ce o să termin turneul o să stau câteva zile să merg la plajă”, a declarat Halep, într-un interviu acordat ÎN EXCLUSIVITATE corespondentului Digi Sport la Miami, Gabriel Morariu.

Întrebată ce preferă dintre mare şi munte, constănţeanca de 26 de ani a ales a doua variantă. „Îmi place la munte. Bineînţeles că fiind născută la Constanţa, acum aleg muntele, pentru că am stat destul de mult acasă la plajă şi de aceea aleg muntele. Dar ambele sunt foarte frumoase”, a spus prima jucătoare din România care a ajuns pe locul 1 WTA.

După emoţiile prin care a trecut în meciul cu Dodin, Simona Halep s-a „răsfăţat” cu ceva dulce: „Au nişte clătite bune aici în complex, o să mănânc una”. 

Wozniacki, eliminată de Puig, în turul al doilea la Miami, după ce a câştigat primul set cu 6-0

Daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, a fost învinsă, vineri, cu scorul de 0-6, 6-4, 6-4, de Monica Puig din Puerto Rico, locul 82 WTA, în manşaa doua a Miami Open. În urma acestui rezultat, diferenţa dintre Simona Halep, locul I WTA, şi Wozniacki este în clasamentul „live” de 1.350 de puncte şi poate creşte dacă românva va avansa în acest turneu.

Finalistă a ediţie trecute, Wozniacki, direct acceptată în manşa a doua, a părăsit turneul din Florida, în urma unui meci care a durat o oră şi 55 de minute.

O altă jucătoare favorită, rusoiaca Daria Kasatkina, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 19, finalista de la Indian Wells, a fost învinsă, cu 3-6, 6-2, 6-2, de americanca Sofia Kenin, locul 94 WTA, venită din califcări, după un meci de o oră şi 48 de minute. Astfel, jucătoarele care şi-au disputat titlul la Indian Wells, Kasatkina şi câştigătoarea Naomi Osaka, au ieşit la Miami în manşa a doua.

Şi jucătoarea franceză Kristina Maldenovic, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 15, a pierdut în turul al doilea, scor 6-3, 4-6, 2-6, în faţa croatei Petra Martici, locul 40 WTA, după două ore şi 11 minute de joc.

Jucătoarea americană Coco Vandeweghe, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 16, letona Anett Kontaveit, locul 28 WTA şi cap de serie numărul 28, rusoaica Elena Vesnina, locul 43 WTA şi cap de serie numărul 24, şi chinezoaica Shuai Zhang, locul 30 WTA şi cap de serie numărul 31, au părăsit şi ele Miami Open după primul meci jucat, în turul al doilea.

Simona Halep va evolua, sâmbătă, după ora 19.00, cu poloneza Agnieszka Radwanska, locul 32 WTA şi capd e serie numărul 30, în manşa a treia a competiţiei.

Rezultate – turul 2 Miami: 

Elina Svitolina (Ucraina/N.4) – Naomi Osaka (Japonia) 6-4, 6-2
Monica Puig (Porto Rico) – Caroline Wozniacki (Danemarca/N.2) 0-6, 6-4, 6-4
Johanna Konta (Marea Britanie/N.11) – Kirsten Flipkens (Belgia) 6-4, 6-3
Jelena Ostapenko (Letonia/N.6) – Timea Babos (Ungaria) 6-4, 6-4
Beatriz Haddad Maia (Brazilia) – Shuai Zhang (China/N.31) 6-3, 6-2
Sofia Kenin (SUA) – Daria Kasatkina (Rusia/N.19) 3-6, 6-2, 6-2
Petra Kvitova (Cehia/N.9) – Arina Sabalenka (Belarus) 7-5, 3-6, 6-3
Ashleigh Barty (Australia/N.21) – Claire Liu (SUA) 6-0, 7-6 (7/0)
Daria Gavrilova (Australia/N.26) – Andrea Petkovic (Germania) 7-6 (7/3), 6-4
Venus Williams (SUA/N.8) – Natalia Vikhlyantseva (Rusia) 7-5, 6-4
Kiki Bertens (Olanda/N.29) – Varvara Lepchenko (SUA) 5-7, 7-6 (7/5), 6-1
Johanna Konta (Marea Britanie/N.11) – Kirsten Flipkens (Belgia) 6-4, 6-3
Danielle Collins (SUA) – Coco Vandeweghe (SUA/N.16) 6-3, 1-6, 6-1
Donna Vekic (Croaţia) – Elena Vesnina (Rusia/N.24) 6-3, 6-7 (4/7), 6-1
Maria Sakkari (Grecia) – Anett Kontaveit (Estonia/N.28) 6-4, 6-1 

Turneu Miami. Meciul dintre Simona Halep si Agnieszka Radwanska poate fi urmarit VIDEO LIVE STREAM AICI

SIMONA HALEP-AGNIESZKA RADWANSKA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORTJucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat în turul al treilea al turneului WTA de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 7.972.535 dolari, învingând-o greu, în trei seturi, 3-6, 6-3, 7-5, pe franţuzoaica Oceane Dodin, într-o partidă disputată joi. 

SIMONA HALEP-AGNIESZKA RADWANSKA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT Halep (26 ani), principala favorită a competiţiei, şi-a asigurat un cec în valoare de 47.170 dolari şi 65 de puncte WTA, iar în turul următor o va înfrunta pe poloneza Agnieszka Radwanska, cap de serie numărul 30, care a dispus la rândul ei, 6-3, 7-6 (7/4), de belgianca Alison Van Uytvanck.

SIMONA HALEP-AGNIESZKA RADWANSKA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT De menţionat că Oceane Dodin (21 ani, locul 98 WTA) a participat la acest turneu din postura de lucky loser.

SIMONA HALEP-AGNIESZKA RADWANSKA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT Perechea română compusă din Simona Halep şi Irina-Camelia Begu a debutat cu dreptul în proba de dublu feminin a turneului WTA de la Miami (SUA), dotat cu premii totale de 7,972 milioane dolari.

SIMONA HALEP-AGNIESZKA RADWANSKA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT Cele două reprezentante ale ţării noastre au învins vineri, în primul tur, cu scorul de 7-6 (3), 7-6 (6), cuplul compus din germanca Julia Goerges şi americanca Bethanie Mattek-Sands.

SIMONA HALEP-AGNIESZKA RADWANSKA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT Halep şi Begu şi-au asigurat un cec de 28.880 dolari şi 120 de puncte WTA la dublu după această victorie, iar în turul următor vor întâlni perechea Raquel Atawo (SUA)/Anna-Lena Groenefeld (Germania), care a trecut cu 7-6 (7), 7-6 (0) de cuplul ceh Andrea Sestini Hlavackova/Barbora Strykova.

SIMONA HALEP-AGNIESZKA RADWANSKA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, a asigurat miercuri, la Miami, că s-a recuperat după probleme pe care le-a avut la piciorul drept şi care au obligat-o să se retragă de la Doha, luna trecută, dar acum se simte „pregătită” să debuteze la competiţia din Florida, care va fi una „foarte dificilă”, informează agenţia EFE.

SIMONA HALEP-AGNIESZKA RADWANSKA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT Halep, revenită în competiţie în urmă cu două săptămâni, la Indian Wells, unde a fost învinsă în semifinale de japoneza Naomi Osaka, cea care a câştigat în final trofeu, a precizat că se simte „bine” şi „nu are probleme sau disconfort”.

SIMONA HALEP-AGNIESZKA RADWANSKA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT „Acesta este cel mai important lucru. Am jucat bine la Indian Wells. Au fost momente grele, însă acum m-am întors”, a spus reprezentanta ţării noastre, care va debuta joi la turneul de la Miami, împotriva franţuzoaicei Oceane Dodin.

SIMONA HALEP-AGNIESZKA RADWANSKA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT „M-am antrenat din greu în aceste zile şi mă voi pregăti şi astăzi (miercuri). Mă simt pregătită să încep turneul. Va fi o competiţie foarte dificilă, cu siguranţă. Este un turneu important şi, din acest motiv, fiecare meci va fi greu. Însă mă aflu aici pentru a da tot ce am mai bun şi a încerca să câştig fiecare partidă pe care o voi disputa”, a asigurat Halep.

SIMONA HALEP-AGNIESZKA RADWANSKA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT Chestionată în legătură cu preferinţele sale fotbalistice, Simona Halep a dezvăluit că urmăreşte evoluţiile echipei FC Barcelona, deoarece fratele ei este un fan al clubului catalan. Însă, chiar dacă îi „place” fotbalul, consideră că este „greu să urmăreşti un meci timp de 90 de minute”.