Simona Halep, DESFIINŢATĂ în America. „A ajuns de tot râsul”

Simona Halep a fost criticată dur în presa americană pentru evoluţia din prima parte a sezonului.

14 apr. 2017, 08:04
Simona Halep, DESFIINŢATĂ în America. „A ajuns de tot râsul”

Simona Halep a primit nota 3 din partea Tennis World USA pentru prestatia din 2017. Aceeasi nota a primit-o si poloneza Agneiszka Radwanska.

Simona Halep, decizia pe care nu o aştepta nimeni. Anunţul, făcut de Ion Ţiriac

„Inca mai sunt oameni care le pun printre favorite inaintea fiecarui turneu… Nu mai are rost sa spunem ca performantele lor au ajuns de tot rasul!”, a scris Tennis World USA.

Eugenie Bouchard a primit nota 2, iar americanii se intreaba „daca mai joaca tenis”. Aceeasi nota a primit-o si italianca Sara Errani, care va iesi din top 120. Garbine Muguruza si Dominika Cibulkova au primit 4, in timp ce numarul 1 mondial, Angelique Kerber, nota 5.

La polul opus, nota 10 i-a revenit Serenei Williams, campioana de la Australian Open 2017. Johanna Konta a luat nota 9, Venus Williams 8, iar Elena Vesnina, Elina Svitolina, Karolina Pliskova si Caroline Wozniacki au fost notate cu 7.

In 2017, Simona Halep a fost eliminata in turul doi la Shenzhen, in primul tur la Australian Open, a abandonat dupa un singur meci la Sankt Petersburg, a pierdut in turul trei la Indian Wells si a ajuns in sferturi la Miami.