Simona Halep, dezvăluire despre viaţa personală. „Mă voi mărita…”

Simona Halep (24 de ani) este una dintre cele mai în vogă sportive ale României în acest moment. Ascensiunea ei a început în 2013, când a câştigat şase titluri WTA, în 2014 a jucat prima finală de Grand Slam din carieră, la Roland Garros, ceea ce a propulsat-o între cele mai bune jucătoare ale lumii.

07 nov. 2016, 08:24
Simona Halep, dezvăluire despre viaţa personală. „Mă voi mărita…”

Simona Halep a declarat în exclusivitate în urmă cu puţin timp că este singură, vedeta a negat că ar avea o relaţie de dragoste cu fiul lui Teia Sponte.

„Sunt singură, nu sunt implicată în nici o relaţie de dragoste. Va veni vremea când mă voi mărita, dar nu este cazul acum”, a spus Simona Halep.

Simona Halep aşa cum n-ai văzut-o niciodată. Este probabil cea mai frumoasă fotografie a sa

Bunica Simonei declara în urmă câteva luni că nepoata ei şi-a ales deja viitorul soţ: „Lasă că are ea timp să se mărite. Familia noastră, Halep, este foarte mare şi niciunul nu a luat români. Cipani suntem. Eu i-am spus să ia machidon, să nu ia român. Mi-a zis aşa: Maie, nu dau tată de ruşine. Se ia cu fiul lui Teia Sponte. Vă spun drept. Nu sunt lucrurile deloc încurcate. Nu, nu. Dacă nu ştiam nu spuneam. E cipan de-al nostru, taică‑su a fost cu noi la Tulcea, eu sunt din Tulcea. Au crescut toţi la un loc. Eram prieteni toţi acolo”.

Simona Halep a declarat că anul 2016 a fost unul bun pentru ea, chiar dacă începutul a fost destul de greu din cauza problemelor medicale: „Din punct de vedere medical la începutul anului acesta am avut ceva probleme, dar după 3-4 luni mi-am revenit și am putut să joc la cel mai înalt nivel al meu. În șase luni am reușit să mă calific la Singapore. Tenisul meu este la un nivel destul de înalt anul acesta, am progresat și fizic. Per total, 2016 a fost un an bun pentru mine”.