SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS. Reacţii INCREDIBILE în presa internaţională despre SIMONA HALEP

SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS. Simona Halep s-a calificat in finala Turneului Campioanelor, iar performanta romancei nu a trecut neobservata de presa internationala. Simona Halep o va intalni in finala pe Serena Williams.

25 oct. 2014, 12:33
SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS. Reacţii INCREDIBILE în presa internaţională despre SIMONA HALEP

SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS. Strainii remarca modul autoritar in care Simona Halep s-a impus in fata Agnieszkai Radwanska in Singapore.

„Simona Halep o zdrobeste pe Raswanska, scor 6-2, 6-2. Este gata pentru finala cu Serena”, scriu cei de la WTA.

Polonezii de la Przeglad Sportowy sunt fair play si recunosc superioritatea sportivei noastre: „Felicitari romancei Halep, a fost mult mai buna in aceasta partida. Aga, multumim pentru acest sezon”.

Iata si alte reactii din presa internationala:

„Halep a demonstrat din nou ca se afla intr-o forma incredibila. Radwanska poate spune cat de bine joaca romanca acum” – Sport (Bosnia)

„Simona Halep s-a calificat fara probleme in finala de la Singapore dupa ce a dominat-o clar pe Radwanska” – Sport 365 (Franta)

„Halep trece de Radwanska si se pregateste de un nou meci cu Serena, de aceasta data in finala. Acum doua zile, Simona a batut-o pe Serena cu 6-0, 6-2” – ESPN (SUA)

„Halep castiga cu usurinta si o intalneste pe Serena in finala” – TenisBrasil (Brazilia)

SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS. Simona Halep s-a calificat sambata in finala turneului Campioanelor, dupa 6-2, 6-2 cu Agnieszka Radwanska in semifinale. Simona Halep o va intalni in finala, duminica, de la ora 13, pe Serena Williams.