Simona Halep, un pariu sigur în primul tur la Australian Open

Adversara din primul tur este chinezoaica Shuai Zhang, clasată pe poziţia 133 în clasamentul mondial WTA. Meciul va avea loc marţi, de la ora 10:00 (ora României).

18 ian. 2016, 09:54
Simona Halep, un pariu sigur în primul tur la Australian Open

Shuai Zhang este o adversara foarte facila si, doar daca nu se intampla ceva deosebit, Simona Halep nu poate rata victoria.

Sezonul trecut, jucatoarea noastra a pierdut un singur meci contra unui nume din afara top 100, in fata croatei Mirjana Lucic-Baroni, in turul 3 la US Open. Va incepe anul cu o asemenea contraperformanta in carul unui turneu la care ar trebui sa junga in fazele finale? Foarte putin probabil.

Jucatoarea noastra are o cota de 1.05 luni, la casele de pariuri pentru victoria in fata lui Zhang. Un pariu interesant pe acest meci, cu o cota de 1,90, este o victorie a Simonei Halep in sub 17,5 game-uri.

Apasati aici pentru toate cotele de la Australian Open oferite de Winmasters. Tot aceasta casa de pariuri va ofera si un  bonus de pana la 200 de lei  la pariuri sportive.

Cele doua jucatoare se afla la a doua intalnire directa. Halep a mai invins-o o data pe Zhang, in 2012, cu 6-1 6-1, la Indian Wells. De aceea, exista toate premisele ca Victoria Simonei Halep sa fie una foarte sigura pentru pariuri.

In acest an, Zhang a reusit la Shenzhen o victorie cu Khromacheva, pentru ca apoi sa fie invinsa de Radwanska fara drept de apel. Apoi a mai jucat trei partide la Australian Open, in urma carora a obtinut si calificarea pe tabolul principal, repurtand trei victorii cu jucatoare necunoscute, ultima destul de chinuita cu Razzano, un 2-1 in care setul al treilea s-a incheiat cu scorul de 8-6 la game-uri.

Pentru traseul al lui Halep complet pe partea sa de tabou, cititi mai departe articolul pe onlinesport.ro.