Simona Halep, mărturisire EMOŢIONANTĂ. Cine este omul din spatele SUCCESULUI EI

Simona Halep, nr. 2 WTA, a vorbit despre începutul carierei sale în tenis.

16 oct. 2015, 05:30
Simona Halep, mărturisire EMOŢIONANTĂ. Cine este omul din spatele SUCCESULUI EI

Simona Halep a marturisit ca tatal ei, Stere Halep, a fost omul care a sprijinit-o cel mai mult si cel care sta practic in spatele succesului ei fenomenal.

„Tatal meu a venit intotdeauna cu mine la fiecare turneu… si mama, atunci cand putea, dar mai aveam un frate acasa pe care trebuia sa-l aiba in grija. Tata intotdeauna ma certa cand aveam emotii pentru ca trebuia sa ma bucur de joc, sa joc doar de placere. Ceea ce eu intelegeam, dar nu puteam sa fac acest lucru. Eram un copil si nu intelegeam ce inseamna emotiile. Aveam in stomac niste fluturasi pe care nu puteam sa-i controlez. A fost o perioada deosebita. Tatal meu m-a sprijinit enorm si a crezut enorm in mine”, a declarat Simona pentru Digi Sport.

„Nu este o perioada usoara pentru ca iti doresti foarte mult sa castigi trofee si turnee, dar nu este cel mai important lucru la momentul respectiv. Este importanta pregatirea, formarea ca atunci cand ajungi la seniori sa ai toata baza pentru a performa la un nivel foarte inalt”, a mai spus Simona Halep.