Slăbeşti uşor cu ghimbir şi ananas

Consumate împreună în salate sau în smoothie-uri, ananasul și ghimbirul te ajută să slăbești, îți îmbunătățesc digestia, previn balonarea și accelerează metabolismul.

RomaniaTV.net
23 apr. 2018, 08:46
Slăbeşti uşor cu ghimbir şi ananas

Ghimbirul, un excelent stimulent digestiv

Favorizează apariția enzimelor cu rol în absorbția eficientă a substanțelor nutritive și combate disconfortul digestiv mai ales după o masă copioasp. Conține o substanță chimică care tonifiază musculatura tractului digestiv și care ajută la reducerea hiperacidității stomacale, responsabile de arsurile stomacale. În caz de gripă sau răceală, ajută la refacerea organismului prin inducerea transpirației și prin întărirea sistemului imunitar.

Citeşte şi De ce trebuie să urli ca să slăbeşti. Nimeni nu ţi-a zis aşa ceva până acum

Ananasul scade pofta de mâncare exagerată

Este o sursă bună de fibre și de substanțe nutritive care te ajută să-ți potolești pofta de mâncare și îți prelungește senzația de sațietate. Datorită gustului foarte dulce este considerat o bombă calorică, dar nu este așa dacă alegi să-l consumi ca atare și nu la conservă.

Conține o substanță numită bromelină care îmbunătățește digestia și ajută la descompunerea proteinelor și digerarea rapidă a alimentelor consumate. Previne astfel balonarea și constipația.
Îți oferă un plus de energie datorită vitaminei C pe care o conține și care îți accelerează metabolismul.

Află cum să prepari un smoothie cu ananas și ghimbir care te ajută să slăbești AICI.