Soare sau furtuna? Vezi care eşti, după zodie

Eşti calmă ca o rază de soare, sau semeni furtună în jurul tău? Vezi ce fenomen meteo te descrie cel mai bine, în funcţie de zodie.

07 mai 2015, 09:56
Soare sau furtuna? Vezi care eşti, după zodie

Soare sau furtuna? Vezi care eşti, după zodie:

Berbec. Acum sunt calmi, iar în secunda următoare îi vezi cum se agită prin casă. O adevărată furtună de vară îi caracterizează cel mai bine pe aceşti nativi, iar o relaţie cu ei presupune o viaţă cu toate fenomenele meteo la un loc.

Taur. Chiar dacă par foarte simpatici, această stare nu ţine foarte mult. Tocmai din acest motiv Taurii sunt asemuiţi cu o rafală de grindină, care apare pe neaşteptate şi mătură totul în cale. După jumătate de oră totul este senin, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Dar urmările…?

Citeşte şi Horoscop: Leii suferă enorm! Cum treci peste o despărţire în funcţie de zodie

Gemeni. Pretenţioşi şi schimbători, aceşti nativi seamănă cu o zi de primăvară. Ba sunt joviali, ba lipsiţi de energie ori nevricoşi. Cu toate acestea, ştim că primăvara înseamnă din ce în ce mai mult soare în viaţa noastră, lucru valabil şi în cazul unei relaţii cu un partener născut în această zodie.

Rac. Paşnici şi blânzi de fel, Racii se potrivesc de minune cu o zi în care dimineaţa este ceaţă, urmând ca la amiază aceasta să se ridice uşor deasupra văilor. O ceaţă caldă, care te învăluie în fiecare zi şi care vesteşte o zi frumoasă, aşa va fi viaţa cu acest nativ.

Vezi şi HOROSCOP: Topul zodiilor care sunt potrivite pentru a fi preşedinte

Leu. Seducător şi foarte pasional, Leul se aseamănă foarte mult cu o zi toridă de vară, plăcută pentru cei care iubesc temperaturile ridicate, dar de nesuportat pentru cei care caută răcoare. Asta şi pentru că farmecul lor poate răni pe cel de lângă el. Drept urmare, nu uitaţi de cremele de protecţie, metaforic şi literal vorbind.

Fecioară. Poate nu mereu îţi place compania acestui nativ, însă de multe ori este necesară, la fel ca o ploaie de primăvară. Criticate de multe ori pentru stilul lor direct, acesta este de multe ori binevenit, mai ales în interiorul unui colectiv. Cum era vorba, un rău necesar? Aşa este şi Fecioara.

 Balanţă. Echilibrate, complexe şi foarte greu de descifrat. Aşa am putea să caracterizăm Balanţele, la fel ca zilele din mai. Nici prea reci, nici prea calde, fără prea mult soare ori ploaie, Balanţa este acel echilibru pe care îl caută oricine în viaţă. Până la urmă, o astfel de vreme este momentul prielnic în care apare curcubeul, nu?

Scorpion. Mânioşi de fel, aceşti nativi zici că sunt un viscol al iernii care nu se mai termină, ajungând să-ţi intre până în măduva oaselor. Cu toate acestea, sunt şi persoane care adoră senzaţie de rece, astfel că Scorpionii sunt cele mai bune variante pentru ei.

 Săgetător. Aceşti nativi nu suportă perioadele de singurătate, ori cele în care nu au nimic de făcut decât să lenevească. Din acest motiv atmosfera din ultimile zile de vară îi caracterizează cel mai bine. Cu o briză puternică şi vreme încă bună pentru distracţie, astfel de vremuri îi face pe Săgetători să se simtă cel mai bine.

 Capricorn. Deloc o zodie incendiară, Capricornul este genul de nativ care trebuie lăsat în pace, căci atunci când îşi iese din pepeni nu seamănă nici furtună, nici foc, ci…gheaţă. O dimineaţă friguroasă din ianuarie este cel mai bun fenomen meteo care îl poate caracteriza pe acest nativ, atunci când peste tot vezi o pojghiţă de gheaţă.

Vărsător. Totul sau nimic. Aşa se comportă Vărsătorul, motiv pentru care o ploaie intensă, urmată de inundatii este lucrul caracteristic acestui nativ. Dacă te vei lupta cu momentele critice, vei descoperi în Vărsător o rază de speranţă, ştergând astfel urmele calamităţii care s-a năpustit peste tine.

Peşti. Delicaţi şi fragili (în ciuda aparenţelor), aceşti nativi au tendinţa de a suferi foarte mult, iar sentimentul este asemănător cu cel al unei zile de toamnă, în care plouă, apoi apare soarele. Chiar dacă la final totul va fi bine, acest nativ pur şi simplu nu se poate abţine să nu verse câteva lacrimi, precum picăturile de apă care formează curcubeul.