Şoferul care a ucis un tânăr şi a rănit alte cinci persoane, atacat de rudele victimelor VIDEO

Scandal de proporţii la Spitalul Judeţean Constanţa, acolo unde a fost dus şi şoferul care a omorât un tânăr de 16 ani şi a rănit alte 5 persoane. Când rudele celor răniţi l-au văzut pe bărbat au început să-i reproşeze că le-a nenorocit copiii şi că a băgat un tânăr în pământ.

01 iun. 2016, 14:10
Şoferul care a ucis un tânăr şi a rănit alte cinci persoane, atacat de rudele victimelor VIDEO

Luni seara, un tânăr de 27 de ani care conducea un autoturism Mazda pe bulevardul Aurel Vlaciu din municipiul Constanţa a lovit un autoturism BMW. În urma impactului, autoturismul Mazda s-a rupt în două, iar jumătatea din spate a maşinii a fost proiectată pe trotuar, unde a lovit doi pietoni. Şoferul din Mazda a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor şi a mers acasă, de unde a solicitat o ambulanţă.

Trei persoane din autoturismul Mazda, două în vârstă de 16 ani şi şoferul, au fost rănite. De asemenea, au fost răniţi cei doi bărbaţi aflaţi pe trotuar, toate persoanele rănite fiind transportate cu ambulanţele la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Unul dintre tinerii de 16 ani a murit la spital, în pofida eforturilor medicilor de a-l resuscita. Patru dintre răniţi au rămas internaţi, trei la Secţia de Chirurgie, iar celălalt la Ortopedie.

Bărbatul aflat la volanul autoturismului Mazda nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Niciunul dintre cei doi şoferi nu consumase băuturi alcoolice.

Şoferul care a provocat accidentul de la Constanţa, în care, a murit un adolescent şi au fost rănite cinci persoane, a fost dus, miercuri, din arestul Poliţiei Judeţene la spital, după ce a acuzat probleme de sănătate înainte să fie dus la instanţă cu propunere de arestare preventivă.

„El este criminalul care mi-a băgat copilul în pământ, criminalul! Mi-a omorât copilul acest nenorocit! Puşcăria să te omoare, băi prostule! Omoară-te, du-te la puşcărie toată viaţa ta!”, a strigat mama tânărului decedat.

Când au văzut că şoferul vinovat intră pe holul spitalului, acolo unde sunt internate şi victimele lui, rudele răniţilor au răbufnit. Au început să-l jignească şi să-l acuze de crimă.

„Ne-ai nenorocit copiii, criminalule! Criminalule, l-au adus pe criminal!”,  se auzea pe holul spitalului.

Bărbatul a ajuns la spital după ce le-a spus poliţiştilor care îl anchetează că are mari dureri de cap. De altfel, după ce a fugit de la locul accident, şoferul a fost găsit de oamenii legii tot la spital. A fost reţinut şi urma să fie prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru tragedia provocată în urmă cu 2 zile.

În cumplitul accident din Constanţa, un tânăr de 16 ani a murit, un alt băiat de 13 ani este în comă, iar alte patru persoane au fost rănite grav. Şoferul vinovat are acum dosar penal pentru conducere fără permis, fugă de la locul accidentului, ucidere şi vătămare corporală din culpă.